Pentru ea

#stil #stil feminin #haine #star #haine vedete #tinute vedete

Cum sa te imbraci ca un star adevarat

Daca ti-ai dorit mereu sa descoperi secretele care sa te ajute sa te imbraci ca un star adevarat, solutia ar putea fi mai accesibila decat crezi. Oricat de bizar ar suna, vedetele nu arata impecabil doar pentru ca poarta hainele designerilor de lux, ci pentru ca speculeaza cateva principii prin care nu pot da gres niciodata la capitolul vestimentar. Adauga acestei retete un plus de atitudine increzatoare si pregateste-te sa emani acelasi aer seducator de care dispun celebritatile.

In primul rand, vei reusi sa te imbraci ca un star daca reusesti sa definesti in mod clar stilul vestimentar pe care il adopti. Poti ramane pe aceeasi linie in permanenta sau poti experimenta mai multe variante, in cazul in care personalitatea ta are mai multe laturi pe care sa le exprime.

Stilul clasic

Simplitatea are cele mai mari sanse sa placa tuturor, iar stilul clasic va fi intotdeauna la moda. Gandeste-te la haine intr-o singura nuanta, care sa se aseze armonios pe trupul tau. Adauga accesorii de calitate si bucura-te de o imagine impecabila, oricand. Kate Middleton si Blake Lively sunt un bun reper pentru reprezentantele sexului frumos, iar George Clooney si Matt Damon ofera acelasi exemplu pozitiv domnilor.



Foto: buzzle.com

Stilul boem

Stilul boem nu caracterizeaza pe toata lumea, insa complimenteaza perfect anumite siluete si fizionomii. Rochiile lungi si vaporoase, asortate cu bentite boho-chic, sunt caracteristice acestui gen. Este posibil sa emani un ocean de farmec fara un efort deosebit? Desigur! Johnny Depp, Drew Barrymore , Nicole Richie sau Kate Hudson ti-o demonstreaza din plin.



Foto: buzzle.com

Stilul grunge

Un tricou negru cu imprimeu grafic, o pereche de pe alocuri, o geaca din piele si bocanci. Stilul grunge este mai popular in randul adolescentilor, insa influentele sale se regasesc in stilul mai multor celebritati straine si autohtone.



Foto: buzzle.com

Ponturi utile

Secretul unei tinute reusite este sa o adaptezi corect evenimentelor la care participi. Mai mult decat atat, imaginea ta va castiga un plus de reputatie daca pastrezi o constanta a identitatii stilului care te caracterizeaza. George Clooney este expresia desavarsita a elegantei, deoarece nu s-a afisat niciodata in public in slapi.

Accesoriile de calitate adauga un plus de stil oricarei aparitii, combinatiile inedite ale pieselor vestimentare de baza alunga monotonia si intotdeauna, "mai putin" este de preferat in schimbul notiunii de "mai mult".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare