Pentru ea

#stil #retro #stil feminin #haine #haine retro #haine vintage

Cum sa porti hainele vintage

este actual in orice sezon si foarte potrivit pentru persoanele care isi doresc sa impresioneze. Daca iti place acest stil, insa nu stii cum sa incepi, urmeaza sfaturile noastre simple si vei avea tinute de neuitat.

Incepe cu accesorii delicate

Daca nu ai purtat niciodata , este indicat sa incepi cu cateva articole delicate. Evita costumatiile intregi, care nu se vor potrivi de la inceput stilului tau. Incepe prin a purta accesorii precum esarfe, , bijuterii, genti sau curele mai putin obisnuite.

Alege insa un singur accesoriu, odata. Accesoriile tale vintage unice vor iesi si mai bine in evidenta atunci cand sunt folosite la tinute simple.

Hainele vintage nu sunt costume

Atunci cand adopti o tinuta vintage, incearca sa eviti sa fii costumata in intregime in astfel de haine. Efectul va fi unul nedorit si vei arata ca si cum esti pregatita pentru un bal mascat . Scopul hainelor vintage este de a evidentia ceea au ele de oferit si modul in care le poti combina cu articole de imbracaminte moderne.

Astfel, poti combina o pereche de jeansi cu o camasa sau bluza vintage din dantela sau matase. Accesorizeaza cu un colier si cercei masivi. Vei obtine o tinuta moderna, in tendinte.

Incearca lucruri noi

Hainele vintage pot arata ciudat pe un umeras insa aduc un aer proaspat tinutelor tale. De obicei, aceste haine sunt realizate in mod diferite de hainele din zilele noastre, insa pentru multe persoane sunt foarte potrivite si avantajeaza silueta.

Daca vrei sa adaugi garderobei tale elemente indraznete, accesoriile si hainele vintage sunt ideale.

Invata sa accesorizezi

Atunci cand folosesti accesorii vintage trebuie sa acorzi o atentie speciala tinutei tale. Un colier masiv, cu motive tribale trebuie purtat intotdeauna la tinute foarte simple, precum o rochie dreapta, intr-o singura culoare.

Da stralucire unei tinute terne cu ajutorul broselor vintage, acelor de par sau ochelarilor retro. Tinutele casual, compuse din jeansi si camasi pot deveni spectaculoase daca le accesorizezi cu curele masive, cu motive florale sau geometrice .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare