Pentru ea

#stil feminin #buline #haine #haine cu buline

Cum sa porti cu stil hainele cu buline

Iti plac imprimeurile cu buline la nebunie, insa nu ai adoptat o astfel de tinuta deoarece ti se pare destul de adolescentina? Nu mai este cazul sa te ingrijorezi in aceasta privinta. Imprimeurile sunt in mare voga in aceste an, iar cele cu buline sunt ideale pentru orice varsta, daca stii cum sa le asortezi cu restul tinutei. Daca esti o fire eleganta, care adopta stilul clasic, iata cateva modele de tinute care te pot ajuta sa porti imprimeurile cu buline intr-o maniera extrem de sic:


1. Topurile cu buline

Daca te pregatesti pentru o petrecere in aer liber, in care ti se impune totusi o tinuta eleganta, poti alege cu incredere imprimeurile cu buline. Poarta un top sic, cu buline noncolore, si combina-l cu o fusta creion eleganta, viu colorata, care sa iti puna in valoare silueta. Iti poti completa tinuta cu o pereche de pantofi stilleto simpli sau cu imprimeuri cu buline.


2. Camasile de matase cu buline

Pentru o tinuta eleganta de zi, poti opta pentru o camasa vaporoasa de matase cu imprimeuri cu buline micute si discrete si o pereche de pantaloni pana. Iti poti accesoriza tinuta cu o geanta tridimensionala si o pereche de pantofi stiletto, care sunt in mare voga vara aceasta si nu trebuie sa lipseasca din colectia ta de pantofi.


3. Rochiile baby doll cu buline

Chiar daca ai trecut de varsta adolescentei, nu trebuie sa te feresti de tinutele jucause, care iti dau un aer copilaresc. Daca te pregatesti pentru o plimbare romantica, poti alege cu incredere o rochita baby doll cu imprimeuri cu buline. La aceasta poti asorta o pereche de balerini si o jacheta de blugi, daca plimbarea se prelungeste pana seara.


4. Rochiile de seara cu buline

Imprimeurile cu buline pot fi purtate chiar si la evenimentele mai sofisticate. Acestea te vor scoate cu siguranta in evidenta si iti vor da o alura de eleganta inedita. Chiar si marile staruri de la Hollywood sunt innebunite dupa aerul copilaresc si in acelasi timp elegant pe care il ofera aceste imprimeuri tinutelor.


5. Salopetele cu buline

Un aer sic si copilaresc iti vor da si salopetele cu buline, din materiale vaporoase. Le poti asorta cu un sacou drept si pereche de sandale cu platforma.



Sursa foto: trendmill.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare