Pentru ea

#cum porti caciula #stil feminin #tinuta #caciula #fes

Cum sa porti cu stil o banala caciula din lana

Caciula este un accesoriu necesar atunci cand afara se raceste foarte mult, dar si o modalitate sic de a oferi stil unei tinute. Da! Caciula nu este doar pentru tinute casual sau sport. Poate fi purtata si la o fusta eleganta sau la pantofi cu toc subtire.

 

Iata cateva sfaturi pentru purtarea caciulii oferite de expertii in styling consultati de harpersbazaar.com:

In combinatie cu denim

 

Potriveste foarte simplu o caciula cu perechea ta favorita de jeansi. Pentru un look spectaculos, adauga un blazer viu colorat si o esarfa supradimensionala, din matase.

Cu tinute monocrome

 

Daca ai cumva dubii in privinta modului in care poti asorta caciula unei tinute, atunci mizeaza pe un aspect monocrom. O caciula gri si un pulover pe gat intr-o nuanta asemanatoare merg cat se poate de bine una cu cealalta.

In combinatii de alb si negru

 

Una dintre cele mai simpatice combinatii de iarna este alb si negru. O caciula din lana merge foarte bine cu un pardesiu elegant, sofisticat, prins cu o curea in jurul taliei, pentru un aspect clasic cu care nu ai sanse sa dai gres.

Cu o jacheta din blana

 

Ai putea crede ca la o haina de blana merge fi sa nu porti nimic pe cap fi eventual o palarie eleganta. Ei bine, iata ca se potriveste foarte bine si o banala caciula din lana, care nu va face decat sa scoata in evidenta si mai mult aspectul hainei.

Cu pantaloni clasici

 

Ia cu tine o caciula si atunci cand te indrepti catre birou, pentru ca o poti purta foarte bine cu o pereche de pantaloni negri clasici si cu o geanta simpla. Poti „condimenta” tinuta cu un fular supradimensionat, eventual cu un print bogat.

Cu un accesoriu spectaculos

 

O voaleta poate fi un accesoriu extrem de interesant cu care sa decorezi o caciula banala. Poarta cu o fusta, un pardesiu lung si o pereche de pantofi cu toc subtire. Vei atrage toate privirile, intr-un sens pozitiv, evident.

Cu nuante metalice

 

Ai o jacheta tip biker argintiu-metalizat? Nimic mai simplue! Ii poti asorta foarte usor o caciula alba si vei obtine o tinuta foarte sic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare