Pentru ea

#flip-flops #plaja #vara #papuci #slapi

Cum sa personalizezi o pereche de flip-flops

Papucii de tip flip-flops reprezinta un must-have al sezonului estival. Haiosi si practici, acestia pot fi purtati cu orice articol de imbracaminte, indiferent de ocazie. Daca vrei sa aduci un plus de originalitate vestimentatiei tale, iata cateva medote prin care iti poti personaliza perechea de flip-flops.

 

 

 

Pasul 1. Picteaza-i

Foloseste culori speciale pentru material si decoreaza-ti slapii in stilul propriu. Baza? Talpa papucilor. Chiar daca nu te pricepi foarte bine la desenat, papuceii ar trebui sa poarte amprenta stilului si a personalitatii tale. De exemplu, decoreaza talpa slapilor cu diferite mesaje personalizate, simboluri sau, pentru profesionisti, fete zambitoare si portrete.

Vara ai liber la culoare, asadar decoreaza-ti slapii in ton cu sezonul estival. Pentru ca talpa slapilor va face senzatie doar atunci cand te vei descalta de papucei, picteaza, urmand acelasi stil al talpii, bordura papuceilor.

Utilizeaza baretele slapilor pentru a obtine un look original. Pentru ca nu beneficiezi de o suprafata prea mare pentru decorat, ar fi indicat sa optezi pentru modele abstracte. Pentru un look marin, deseneaza valurile marii folosindu-te de un albastru puternic.

Daca vrei sa ai niste slapi colorati si veseli, deseneaza dungi in cat mai multe culori, folosind modele curbate, asemenea unor valuri. Pestisorii aurii care sa iti poarte noroc sau un soare zambitor ar putea aduce slapilor un plus de farmec.

Daca ti-e frica sa nu gresesti modelul si vrei sa incerci ceva mai usor, atunci adu-ti aminte de desenele simple din copilarie si opteaza pentru forme geometrice, inimioare, puncte sau buline colorate.

Pasul 2. Foloseste accesorii inedite

Ai nevoie de adeziv care rezista pe orice fel de material si de elemente decorative: pietricele, fundite, figurine etc. Pentru un look elegant, alege o pereche de slapi negri si decoreaza-i cu pietricele sub forma de cristale.

Iti doresti o pereche de flip-flops pentru plaja ? Orneaza niste papucei albastri sau crem cu scoici albe

Daca vrei ceva mai jucaus, alege elemente de decor sub forma inimioarelor sau a floricelelor, pe care le poti gasi in mercerii, librarii sau magazine pentru copii.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si cauta prin casa tot felul de accesorii care pot fi folosite pentru decorarea slapilor: scoici, elemente textile, nasturi haiosi.

Iti poti crea o pereche de slapi pentru orice ocazie: eleganti, pentru o plimbare la malul marii, jucausi pentru mersul la cumparaturi, inspirati din elementele sezonului estival, pentru mersul la plaja.

Pasul 3. Flower – power

Pentru un look rafinat, ataseaza unei perechi de slapi o floare din satin. Joaca-te cu materialele si culorile si confectioneaza-ti flori din matase pe care le poti aranja intr-un mod cat mai original: o singura floare asezata pe o bareta, o floare mai mare si alte cateva mai mici, care sa iti decoreze piciorul sau combina acest element cu pietricele si alte accesorii.

Daca nu stii cum sa realizezi o floare din material textil , opteaza pentru cele artificiale, insa incearca sa gasesti o varianta cat mai interesanta din punct de vedere estetic; in caz contrar, aspectul slapilor va fi unul ieftin, neinteresant.

Pasul 4. Joaca-te cu panglici

Iata un mod simplu de a oferi slapilor tai o transformare radicala: imbraca baretele acestora in panglici din material textil.

Opteaza pentru diferite culori pe care le poti combina sau pentru un model simplu. Fixeaza cu adeziv panglicile si bucura-te de o transformare rapida si de efect.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare