Pentru ea

#lenjerie #lenjerie sexy #sutien #chilot #tanga #craciun #craciunita #fund #rochie

Cum sa fii o craciunita sexy!

Iarna, frig, noapte rece… pasiunea din cuplu trebuie mentinuta aprinsa. Daca vrei sa-i faci o surpriza partenerului tau, atunci o lenjerie rosie sexy este exact ceea ce ai nevoie pentru a fi cadoul pentru el de sub bradul de Craciun. Traditia spune ca femeile care poarta lenjerie rosie in noaptea de Revelion vor avea parte in anul care vine de multa pasiune.

 

Daca vrei sa fii o Craciunita provocatoare pentru iubitul tau, iata cateva modele care pot incinge atmosfera la maximum:

Costum de Craciunita - este format din sutien reglabil, chilot tanga. Ambele piese sunt confectionate din catifea rosie si fulgi albi (imitatie de pene). Este o lenjerie care pune in evidenta sex-appealul femeii si care ofera incredere in puterea ei de seductie. Pret: 94 de Ron (www.just4girls.ro)

Tips: chilotii tanga arata foarte bine pe trupul unei femei cu fund bombat, fara celulita. Nu trebuie sa tii cont de varsta pe care o ai sau de cele cateva kilograme in plus, ci doar de tonusul muscular.

 

 

Rochie Miss Claus – este o rochie din catifea cu bretele si corset. Siretul incrucisat in zona bustului si decoratiile din blana alba artificiala te duc imediat cu gandul la costumatia de Craciun. In aceasta tinuta te vei simti senzuala si extrem de feminina. Pret: 105 lei (www.kinkystore.ro)

Tips: daca ai tesut adipos in zona abdomenului, poti opta pentru o astfel de tinuta. Modelul rochiei este creat special pentru a disimula aceasta mica imperfectiune. Vei fi o prezenta seducatoare si nu iti vei face griji ca ti se poate vedea burtica.

Santa Lady Body – corpul femeii pare „remodelat” prin acest design dintr-o singura piesa. Acest fermecator body este confectionat din catifea, un material pretios cunoscut pentru eleganta sa. Pret: 129 ron. (www.just4girls.ro)

Tips: croiala acestei piese avantajeaza siluetele voluptoase in partea de sus a corpului. Detaliile din blanita artificiala atrag atentia in zona picioarelor.


Craciunita sexy – aceasta costumatie este formata din doua piese: Ron (www.lenjeriesexxy.ro )

Tips: Femeile cu trupul in forma clepsidrei pot opta pentru un astfel de model. Umerii, sanii si soldurile au aproximativ aceeasi circumferinta, iar talia iti este foarte bine definita. Topul foarte mulat si pantalonii scurti pun in valoare liniile corpului si iti subliniaza talia.

Santa’s Babydoll – este o tinuta incendiara cu care iti vei seduce partenerul intr-o secunda. Babydoll-ul si chilotul tanga sunt confectionati dintr-un voal fin transparent prin care care iti arati subtil zonele intime ale corpului. Pret: 111 ron (www.just4girls.ro)

Tips: te vei face remarcata cu acest model chiar daca nu ai tocmai un corp de invidiat. Fii curajoasa si lasa complexele la o parte! Transparenta materialului emana senzualitate, ceea ce ii va starni dorinta partenerului imediat ce iti vei face aparitia.

Costum Sequins Santa – se spune ca rochia mini nu se va demoda niciodata. Chiar daca modelul propus il imbraci doar in perioada sarbatorilor de Craciun, poti sta linistita ca si la anul vei fii in tendinte cu o astfel de tinuta. Rochia mini din imagine este accesorizata cu paiete pentru a creea un joc de lumini si umbre. Pret: 130 ron (www.kinkystore.ro)

Tips: este o rochie potrivita femeilor cu umeri ingusti si cu bust voluptos, deoarece linia decolteului iti pune in valoare aceste trasaturi ale corpului.

Set Craciunita sexy – este o tinuta creata din cinci piese vestimentare: sutien, manusi si fusta scurta din catifea accesorizate cu blanita artificiala, la care se adauga g-string-ul si ciorapii cu jartiere ajustabile si detasabile. Este un design indraznesc care scoate in evidenta talia si abdomenul. Manusile si ciorapii cu jartierii dau un plus de senzualitate compleului. Pret: 107.91 ron (www.lenjeriesexxy.ro)

Tips: aceasta vestimentatie distrage atentia din zona umerilor si contureaza partea inferioara a corpului, pentru a crea iluzia unor proportii mai bine echilibrate. Astfel, daca ai silueta in forma de piramida inversata, respectiv brate groase , fund plat si coapse mici, poti adopta aceasta tinuta. Fustita din catifea accesorizata cu blanita artificial creeaza iluzia unui fund bombat.

Prezentare lenjerie Craciun - Victoria's Secret

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului