Pentru ea

#animal print #stil #vestimentatie #tendinte #moda #feminin #imprimeu #ce se poarta #primavara

Cum sa combini animal print-ul

Poti sa investesti  fara grija in accesoriile animal- print . Acest imprimeu se pare ca inca se claseaza in topul preferintelor designerilor si in acest sezon. Emilio Pucci, Dolce & Gabbana sau Lavin sunt doar cateva dintre casele de moda care au ales sa-l includa in colectiile lor pentru primavara lui 2010.

Trebuie sa ai grija insa ca -ul este destul de pretentios si atunci cand decizi sa combini acest imprimeu la tinuta ta, trebuie sa ai grija de o serie de reguli.

 

Ce nu este bine

 

• Fiind vorba de un imprimeu prin definitie „incarcat” nu are sens sa adaugi alte accesorii care urmeaza acelasi principiu. Astfel nu asorta o pereche de pantaloni animal sau o haina dupa acelasi model cu o geanta cu model floral sau geometric. Opteaza mai degraba pentru unele simple. Animal  print-ul creeaza si o nota de eleganta, astfel se potriveste cel mai bine in combinatie cu piesele simple, clasice.

• Nu folosi prea multe culori. Nu asorta de exemplu o pereche de pantaloni animal print cu un top turcoaz. Vei creea un efect kitchos si ieftin. Alege mai degraba sa asortezi acest model cu negru sau alb sau nuantele apropiate animal print-ului cum ar fi bej, crem sau maro deschis.

foto : www.fashioncelebritieswonder.com

Ce este bine

• Pune la punct o aparitie de senzatie asortand the little black dress cu o haina animal print. Vei creea un look chic, usor elegant si de invidiat.

• Fii foarte atenta la ocazia pe care ai ales-o sa porti animal print-ul. Nu purta acest imprimeu cand te duci la sala, la cumparaturi sau la cinema de exemplu. Fiind o piesa vestimentara care denota mai multa eleganta este mai potrivita pentru o ocazie mai speciala cum ar fi un cocktail sau o cina romantica cu iubitul.

Sursa foto: www.thecheapgirl.com

 

Cum sa porti animal print-ul in functie de varsta

 

• Daca esti o adolescenta rebela sau o tanara pana in 30 ani, esti libera la program. Poti asorta animal print-ul cum vrei tu. Ai grija insa sa nu exagerezi, creand efectul de „supraincarcat”. Alege mai degraba pentru o bluza-rochie din acest material, o pereche de blugi skinny si o pereche de cizme decupate in fata maronii. Pentru un plus de extravaganta, alege in locul jeansilor o pereche de colantii luciosi negri si o pereche de botine cu toc decupate in fata in aceeasi culoare.

Sursa foto: www.chinadaily.com.cn

• Daca ai intre 30 si 40 ani este recomandat sa porti aceste piese vestimentare cu animal print doar la o tinuta mai eleganta. Poti asorta de exemplu un top animal print cu o eleganta, pantofi cu toc cui si o geanta lacuita. O alta varianta ar fi o pereche de pantaloni negri, o bluza de culoarea sampaniei, asortate la o perche de pantofi cu toc cu print si un blazer. Accesorizeaza tinuta la un geanta plic simpla neagra.

Sursa foto: www.fashionheroines.blogspot.com

• Daca ai peste 40 ani este de preferat sa optezi doar pentru accesoriile din categoria imprimeului cu leopard. O esarfa cu acest model, o geanta sau o pereche de pantofi in acest stil pot fi elementele moderne de care ai nevoie pentru a fi invidiata si de generatia tanara.

Sursa foto: www.fashionheroines.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare