Pentru ea

#protectie solara #machiaj #sprancene #par

Cum sa arati super fara machiaj

Chiar daca machiajul ne ajuta adesea sa obtinem look-ul dorit, nu trebuie sa uitam ca el nu este o necesitate. Afla cum poti sa arati super fara machiaj .

Daca petreci din ce in ce mai mult timp in fata oglinzii pentru a realiza machiajul perfect, alege sa faci o pauza, pentru a-i da pielii tale timp sa se refaca dupa stresul cotidian al procesului de machiere si demachiere.

Vei pierde mai putin timp si vei descoperi chiar ca nu ai nevoie de produse de machiaj de top pentru a arata bine.

Iata cele mai importante secrete pentru un look super fara machiaj:

 

Poarta haine mai colorate

 

Daca renunti brusc la machiaj, hainele devin punctul de atractie central atunci cand cei din jur te privesc.

In cazul in care garderoba ta este dominata de culori neutre sau inchise, alege putina culoare pentru a echilibra look-ul, atunci cand hotarasti sa renunti la machiaj.

Rosul aprins va sublinia roseata naturala din obraji, in timp ce albastrul si verdele scot in evidenta ochii de aceeasi culoare.

 

Ingrijeste-ti sprancenele

 

Daca ai hotarat sa renunti lamachiajmacar pentru o zi, trebuie sa acorzi o atentie mai mare sprancenelor, care devin un punct de atractie atunci cand esti privita.

Pensate corect, sprancenele pot face ochii sa para mai mari si pot incadra perfect fata.  Daca nu ai apelat pana acum la o cosmeticiana pentru sprancene, lasa-te pe mana unui specialist care te poate ajuta sa obtii forma dorita.

Odata ce sprancenele tale au capatat aspectul dorit, le poti intretine cu usurinta si acasa.

 

Hidrateaza pielea din belsug

 

Pentru a preveni uscarea pielii, foloseste o crema hidratanta pentru zi cu antioxidanti si Vitamina C. Aceste ingrediente iti pot proteja pielea de factorii de mediu care pana acum erau respinsi de stratul de machiaj.

Aplica crema hidratanta dupa ce ti-ai spalat bine fata, dar nu ai uscat-o complet. Pielea umeda preia mai bine cremele hidratante.

Alege o crema hidratanta care sa-ti ofere si protectie impotriva radiatiilor solare.

Pentru un look proaspat de-a lungul intregii zile, pune apa de baut intr-o sticluta cu pulverizator si umezeste-ti fata de cate ori simti nevoia.

 

Curbeaza-ti genele

 

Daca ai renuntat temporar la produsele de machiaj , genele curbate iti pot completa look-ul natural intr-un mod rafinat.

Inainte sa-ti curbezi genele, verifica daca sunt curate, uscate si complet curatate de mascara. Foloseste apoi aparatul clasic de curbat gene si, cu ochii deschisi, prinde genele superioare si tine-le in aparat timp de 10 secunde.

Poti repeta procesul daca nu ai obtinut rezultatele dorite din prima. Genele curbate corect vor completa partial lipsa de machiaj.

 

Ingrijeste pielea dimineata

 

Renuntarea la corector poate fi cea mai dificila parte a pauzei de machiaj. O problema mare o constituie cearcanele intunecate si ochii umflati.

Pentru a diminua aceste probleme aplica pe ochi in fiecare dimineata felii reci de castravete sau pliculete de ceai folosite si lasate peste noapte in frigider.

Temperatura scazuta este elementul cheie, dar evita cuburile de gheta care iti pot provoca senzatii neplacute in timp ce se topesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului