Pentru ea

# pepper.ro #haine online #stil Gwen Stefani #gwen stefani #stil feminin #stil de vedeta #vedete

Cum sa arati precum Gwen Stefani iarna aceasta!

Vrei sa fii cool chiar si intr-o zi friguroasa de iarna? Atunci adopta stilul Gwen Stefani. Celebra cantareata americana este recunoscuta pentru tinutele sale excentrice, care imbina comoditatea cu nonconformismul, din cap pana in picioare. Si daca tot vorbim de picioare, iata ce poti purta in anotimpul rece pentru a fi stilata precum celebra artista!

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cand toata lumea ar sta cat mai mult timp in casa, Gwen Stefani profita de vremea urata parca tocmai pentru a-si etala tinuta. In ciuda ploii, cantareata straluceste intr-un trenci purtat cu un fular si cu palarie, dar si cu o pereche de cizme de cauciuc menite sa-i tina la adapost picioarele. Daca te intrebi cum poti face rost de o astfel de pereche de cizme, este suficient sa faci o vizita in magazinele Pepper sau pe siteul www.pepper.ro. Ai sa gasesti aici o multime de modele.

Cizmele din silicon Armani Jeans sunt o alegere nemaipomenita. Au talpa din cauciuc, nu au fermoar, asadar niciun strop de apa nu are sansa sa patrunda inauntru. Le gasesti atat in varianta gri, cat si negru. Cizmele fac parte din colectia pionier Giorgio Armani.

Sursa foto: tomandlorenzo.com

Dar in tinutele artistei, celebre sunt si ghetele cu siret de care pare indragostita. Iat-o purtand o pereche de ghete pana la glezna, cu talpa joasa, asortate la o salopeta camuflaj. Tot din magazinele Pepper poti alege si tu astfel de ghete foarte confortabile.

Un astfel de model sunt acesti bocanci de ploaie transparenti Colors of California. Sunt impermeabili, realizati din silicon turnat, protejeaza picioarele impotriva apei si noroiului si ofera un sprijin perfect gleznei. Acum ii poti achizitiona cu o reducere de 30%, iar in pretul lor este inclusa si o pereche de sosete speciale.

Sursa foto: zimbio.com

Pentru oras, Gwen Stefani alege tinute cat mai confortabile. Iat-o intr-o pereche de jeansi pe care a ales sa ii poarte cu ghete si o jacheta din piele. Sa nu iti imaginezi ca e greu sa adopti si tu un astfel de look rock, mai ales cand ai la indemana o gama atat de variata de incaltaminte pe care magazinele multibrand Pepper o pun la dispozitia ta.

O pereche de ghete Pepper din piele naturala sunt alegerea perfecta. Sunt realizate din piele atat la interior, cat si la exterior, iar cataramele aurii contribuie la aspectul glam al tinutei. Le poti comanda foarte simplu de pe site-ul www.pepper.ro. Pentru o comanda de peste 500 de lei, transportul este gratuit!

De asemenea, pentru iarna aceasta, o pereche de ghete Donna Piu army glam, din piele naturala atat la interior, cat si la exterior, sunt un must have, in primul rand datorita versatilitatii modelului. In plus, beneficiezi si de o reducere de 20%.

Si pentru ca ai vazut ca celebra cantareata americana poarta de obicei genti de mana, iti mai facem o recomandare: geanta Y-3 Day Shopper. Are un stil atemporal, astfel ca o poti cumpara acum fara riscul ca ea sa se demodeze in urmatorul sezon. In plus, este foarte comoda datorita numarului mare de buzunare si separatoare, gandite speciale pentru o buna organizare.

Viziteaza, asadar, magazinele Pepper si te vei bucura de produse moderne, de cea mai buna calitate. In plus, beneficiezi si de o multime de reduceri, care te vor ajuta sa faci economii importante.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului