Pentru ea

#produse ingrijire #ceaiuri #detoxifiere

Cum sa arati mai tanara: 6 secrete pe care nici prietena ta cea mai buna nu le stie!

Imbatranirea este o un proces firesc, insa asta nu inseamna ca nu poti arata bine indiferent de varsta. Daca iti faci griji in privinta aparitiei ridurilor aparute si a celorlate semne de imbatranire, iata cum le poti preveni sau estompa!

Hidrateaza tenul

Curatarea si hidratarea tenului ajuta la protejarea sa si la mentinerea unui aspect cat mai sanatos al acestuia. Daca ai un ten matur, evita folosirea sapunului pe pielea fetei deoarece o usuca excesiv. Totodata, uita de folosirea lotiunii tonice si alege in schimb o lotiune hidratanta de calitate, pe care sa o aplici zilnic. Foarte recomandate pentru hidratarea pielii si in acelasi timp extrem de benefice pentru sanatate sunt si ceaiurile de plante.

Da volum parului

O data cu varsta, parul isi pierde din elesticitate si se subtiaza. Drept urmare, utilizeaza produse de coafat care confera volum podoabei capilare. De asemenea, pentru un aer mai tineresc, poti sa-ti vopsesti parul intr-o  culoare mai deschisa. Indiferent daca alegi sa iti ingrijesti parul acasa sau la salon, ai grija sa folosesti regulat tratamente intense de hidratare, pentru a combate deteriorarea firelor de par.

Imbraca-te adecvat

Hainele potrivite siluetei si varstei sunt cheia pentru a arata bine indiferent de numarul de kilograme si de anii pe care ii ai. Vara este un anotimp potrivit pentru a reintineri, de aceea opteaza pentru rochii de vara si sarafane si pentru piese vestimentare in culori vii. Nu renunta la culori nici in anotimpurile mai reci, deoarece, de foarte multe ori, hainele pe care le porti iti influenteaza starea de spirit, iar un spirit tanar se va reflecta si in aspectul tau fizic!

Mananca sanatos

Alimentatia este foarte importanta atunci cand vrei sa te pastrezi cat mai tanar. Somonul este un produs bogat in in dimetilaminoetanol, un compus care stimuleaza tonusul muscular si care se regaseste adesea in lista ingredientelor de pe etichetele celor mai scumpe creme destinate tenului matur. Suplimentele de detoxifiere sunt foarte utile in pastrarea unui corp sanatos si frumos.

Zambeste

Zambeste! Varsta este doar un numar! Nu degeaba oamenii deschisi si veseli par intotdeauna mai tineri decat sunt de fapt! Daca dintii tai si-au pierdut din stralucire o data cu varsta, apeleaza la un tratament de albire dentara, care sa te ajute sa iti recapeti frumusetea zambetului.

Machiaza-te

Produsele de machiaj sunt magice pentru tenul unei femei. Daca la varste fragede este totusi indicat sa le evitam pe cat posibil, dupa o anumita varsta sunt chiar recomandate pentru ca estompeaza efectele pe care trecerea timpului le-a lasat asupra tenului. Un fond de ten cu protectie SPF si cu grad mediu de acoperire este potrivit unui ten matur, cu tendite de uscare. La fel, din trusa de machiaj nu trebuie sa iti lipseasca mascara, blush-ul si un ruj de buze intr-o nuanta nude.

Fii frumoasa la orice varsta, folosind trucurile de beauty potrivite!

Sursa: static1.beaute.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului