Pentru ea

#inaltime #stil #rochii #stil feminin #haine #greutate #silueta

Cum sa arati mai inalta si mai slaba

Femeile sunt complexate de inaltimea sau greutatea lor. Femeile micute de inaltime incearca cu orice ocazie sa para mai inalte. Pentru cele mai multe, purtarea pantofilor cu toc inalt este singura solutie.

Femeile scunde pot face mult mai multe lucruri pentru aspectul lor. De la alegerea rochiilor, pana la pozitia corpului femeile pot imbunatati aspectul lor si pot parea mai inalte si mai slabe.

Iata ce poti face:

Pozitia corpului este un factor cheie pe care te poti concentra pentru a arata mai . Incearca sa stai dreapta si sa iti pui astfel in evidenta hainele.

Tunsoarea si coafura sunt alte elemente care pot influenta aspectul tau. Daca ai parul lung, evita sa il lasi liber. Parul lung ascunde gatul, ceea ce da impresia ca esti mai . Opteaza pentru tunsori medii, pana la nivelul umerilor.

Ai grija la greutate. Un trup subtire este nu numai sanatos, dar pare si mai lung. Cu cat ai mai multe kilograme in plus cu atat va fi mai dificil sa iti gasesti care sa iti alungeasca trupul.

Evita hainele cu . Atunci cand mergi la cumparaturi incearca sa eviti hainele cu haine simple, in culori si imprimeuri care sa iti puna in evidenta silueta.

Tinutele intr-o singura culoare sau in tonuri asemanatoare sunt ideale pentru femeile mici de statura. Atunci cand porti bluze, sau pantaloni de culori diferite accentuezi faptul ca esti mica de intaltime.

Opteaza insa pentru rochii intr-o singura culoare, care sa iti lungeasca corpul. In acest fel vei parea si mai slaba.

Acorda atentie si pantofilor pe care ii porti. Tocurile inalte si platformele sunt ideale pentru femeile mici de statura. Asociaza-i cu fuste medii si rochii colorate. Evita sa porti pantofi sau balerini fara niciun toc sau platforma.

Si jachetele sunt extrem de importante pentru femeile mici de statura. Alege paltoane lungi pana la genunchi. Aceasta lungime este ideala pentru persoanele scunde. Asorteaza aceste haine cu pantaloni drepti si fuste creion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare