Pentru ea

#tinuta plaja #plaja #pareo #accesorii #costum de baie

Cum sa alegi tinuta perfecta pentru plaja! Vei face senzatie pe litoral

Ne aflam la inceputul sezonului estival si tot mai multe persoane se pregatesc pentru mici escapade pe litoral sau chiar pentru un concediu prelungit. Daca vrei sa faci senzatie anul acesta, si sa atragi toate privirile asupra ta, atunci trebuie sa stii cum sa alegi costumul de baie perfect si la ce sa-l asortezi.

Cum alegi costumul de baie perfect

Alegerea costumului de baie este foarte importanta. Nu alege un costum de baie doar pentru ca-ti place imprimeul. Croiala acestuia trebuie sa fie potrivita siluetei tale. De exemplu, decupajele verticale te ajuta sa pari mai inalta. In acelasi timp, bikinii cu talie inalta iti fac picioarele mai lungi, iar sutienele care se leaga in forma de V in jurul gatului iti fac umerii mari sa para mai ingusti.

Daca ai soldurile mari, poti atrage atentia asupra bustului, prin alegerea unui sutien cu elemente decorative, sau intr-o nuanta aprinsa. Daca ai cateva kilograme in plus, evita imprimeurile, deoarece adauga volum. Culorile inchise trebuie alese acolo unde vrei sa ascunzi volumul, iar cele deschise pentru zonele in care vrei sa adaugi volum. De exemplu, niste bikini cu dungi in nuante inchise pe partile laterale ale fundului ajuta la conturul taliei.

Pareo, o piesa indispensabila

Pareo, acea "esarfa imensa" care se leaga peste costumul de baie, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Alege o nuanta care sa se asorteze cu cea a costumului de baie. Aceasta piesa ascunde imperfectiunile. Cu toate acestea si acestea au o regula. De exemplu, femeile cu forme trebuie sa aleaga pareo care sa acopere o parte cat mai mare a corpului, in timp ce femeile cu o silueta perfecta pot opta pentru unul care se leaga in talie, in forma de fusta.

Accesoriile

O tinuta completa, trebuie sa fie si accesorizata. Poti purta cu incredere cercei, un lantisor, bratari, ochelari de soare cu design distrativ sau foarte colorati. Ai grija insa sa nu exagerezi.

De asemenea, o palarie cu boruri mari te poate ajuta sa ascunzi o coafura nu tocmai perfecta si sa arati chic.

Incaltamintea

Daca pana acum nu acordai atentie incaltamintei, acum trebuie sa o faci. Papucii de plaja pot ajuta la crearea unei tinute perfecte. Pentru a-ti face picioarele sa para mai subtiri, este bine sa optezi pentru papucii simpli, cu curele printre degete. Evita incaltamintea cu sireturi sau curele in jurul gleznelor deoarece acestea taie vizual si scurteaza picioarele.

Surse foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului