Pentru ea

#lectii de stil # cum te imbraci #tinuta primavara #stil vedete #trench

Cum purtam trench-ul? 3 idei de la vedete

Una dintre piesele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca dintr-o garderoba cu stil este trench-ul. Fie ca e in culori neutre - cea mai apreciata varianta - fie ca este in culori pastelate - cum il prefera mai nou vedetele - acesta este un must have mai ales primavara.

Poarta trench-ul ton sur ton precum Rosamund Pike. Cu o rochie de exemplu, care trebuie sa fie mai scurta decat haina. Culorile pastelate sunt in mare voga primavara. Pastreaza tonurile neutre sau reci pentru toamna. 

Putin contrast nu a stricat nimanui, asa ca poti incerca si varianta prezentata de o alta actrita, Naomi Watts. In cazul acesta, este bine ca trench-ul sa fie mai scurt decat rochia. 

Trench-ul se potriveste la fel de bine si la tinutele cu pantalon. De exemplu acesti coulottes in aceeasi nuanta ca si trench-ul, ii dau un aer elegant, dar deloc scortos actritei Katherine Heigl. 

Bonus tip! 

Cu o croiala mult mai lejera, aceasta haina se potriveste de minune unei tinute casual, contrastante. De altfel, trench-ul este o piesa care impune lejeritate. Nu o purta niciodata petrecuta si inchisa in catarama cordonului, ca si cum abia ai fi venit din armata. Sufleca-i manecile daca vrei un aer frantuzesc, combina-l cu pantofi cu toc cu imprimeuri curajoase sau cu tenisi. Combinatii numeroase sunt permise atat timp cat respecti regula bunului simt si nu exagerezi.

Fotografii: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare