Pentru ea

#rochia-maxi # toamna iarna 2011 # tendinte toamna 2011 #rochii de toamna #rochii maxi 2011

Cum porti rochia maxi toamna aceasta

Confortabila si feminina, rochia maxi s-a bucurat de toata atentia ta in ultimele trei luni de vara. Inainte sa te intorci la eternii blugi si pantaloni de care rar te vei mai desparti pana la primavara viitoare, iata cum poti purta rochia lunga si diafana toamna aceasta, fara sa suferi din pricina temperaturilor in continua scadere.

Cu siguranta te vei bucura sa afli ca rochia maxi se afla printre favoritele sezonului si ca tot ce trebuie sa faci este sa o combini cu alte piese vestimentare care sa-ti asigure protectia termica de care ai nevoie.

 

Rochia maxi cu jacheta din piele


Combinatia dintre rochia maxi si jachetele scurte ramane pe primele pozitii ale tendintelor. Asorteaza-ti rochia cu model cat mai simplu si simetric cu o jacheta neagra din piele, ghetute cu sireturi si o geanta medie.

Daca mai adaugi si o pereche de manusi fara degete si un colier supradimensionat, cu siguranta vei atrage toate privirile din jur.

Foto: refinery29.com
 

Rochia maxi cu taior


O rochie lunga, simpla, de culoarea ceaiului merge de minune impreuna cu un taior gri din stofa, ghete cu toc patrat din piele intoarsa si o geanta patrata cu catarama de tip “postas”.



Foto: refinery29.com

 

Rochia maxi si cardigan


O alta tinuta de toamna pe care o poti crea cu usurinta este rochia maxi in culori deschise purtata cu un cardigan asimetric, o curea subtire si botine cu tocul gros.



Foto: refinery29.com

 

Rochia maxi cu pulover larg


Daca ai o rochie lunga, perfect mulata pe trup, alege sa o combini cu un pulover larg si o pereche de cizme lejere, asortate cu o geanta supradimensionata si o bratara groasa.



Foto: refinery29.com

 

Rochia maxi cu jacheta eleganta


Rochia maxi cu imprimeuri geometrice sau dungi se poate transforma intr-un articol foarte sexy si feminin pentru o ocazie speciala pe timpul zilei, daca o porti cu o jacheta scurta, eleganta cu gulerul din blana ecologica.



Foto: refinery29.com

Cu un strop de creativitate si multa dorinta de a imbratisa un stil modern si foarte chic, rochia maxi iti da posibilitatea sa iesi din tipare prin tinute originale, confortabile si foarte expresive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare