Pentru ea

#haine #masculin #stil

Cum porti haine barbatesti

Anul acesta, o modalitate originala si atractiva de a crea un look provocator, indraznet si senzual in acelasi timp este combinarea pieselor vestimentare masculine cu cele feminine.

Jocul cu contrastele este foarte distractiv fie ca esti o persoana care prefera stilul clasic sau non-conformist. Astfel, nu mai sta pe ganduri si reinventeaza garderoba masculina adaptand-o siluetei tale. Vei capata o alura plina de sex-appeal ce va atrage toate privirile.

 

Cum imbinin contrastele?

 

Elementul cheie al stilului masculin -feminin este, fara indoiala, blazerul. Daca optezi pentru blazerul prietenului tau, poti sa adaugi un strop de feminintate tinutei tale purtand un tricou satinat, o pereche de pantaloni cu talie inalta si un colier delicat.

O alta modalitate de a purta blazerul masculin ar fi cu o rochie mini cu volane. Vei arata superb si extrem de feminin, mai ales daca completezi tinuta cu o pereche de pantofi decupati.

Calitatea principala a unui pantofi cu toc inalt.

Pe de alta parte, daca mergi pe un blazer feminin, poti opta pentru un tricou masculin. Un astfel de tricou poate fi combinat foarte bine fie cu o pereche de pantaloni cu talie inalta fie cu o fusta. De asemenea poti purta o camasa masculina din denim peste un tricou combinat cu blugii skinny.

Un alt element masculin important este vesta, care poate fi purtata pantaloni eleganti, pantaloni scurti sau chiar o fusta. Fiind o piesa vestimentara versatila o poti adopta oricarei tinute. Pentru un look rock, combina o vesta masculina cu jeansii skinny, un top, cizme cu franjuri si o esarfa. Pantalonii cu talie inalta, o vesta si o bluza feminina sunt combinatia perfecta pentru un look office elegant.

Daca iti place sa imbraci tinute masculine, trebuie sa adaugi putina femininitate alegand diverse accesorii precum cercei mari, o esarfa colorata sau un clutch. Mergi pe culorile tari, chiar nuantele neon. Pe de alta parte, daca tinzi mai mult spre stilul feminin in tinute pentru a le da un aer de masculinitate opteaza pentru accesorii masculine precum o palarie retro, pantofi oxford sau lanturi masculine, cum ar fi de exemplu cele cu zale mari.

Daca alegi un top masculin, asorteaza-l cu o pantofi inalti si o geanta postas. Asigura-te ca ai ales o coafura feminina si sexy si un make-up discret, natural.

Nu trebuie uitati nici popularii blugi-boyfriend. Poarta-i cu bluze, topuri si tricouri feminine precum si cu blazere sau cardiganuri. In ceea ce priveste incaltaminte, sunt potriviti atat pantofii cu tocuri inalte cat si cei fara toc.www.asos.comwww.asos.comwww.asos.com
 

Foto : www.dejourmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare