Pentru ea

#stil feminin #poncho #sezonul rece #haine de toamna # tendinte toamna iarna 2011

Cum porti comodul poncho in sezonul rece

O piesa vestimentara foarte feminina si calduroasa este mexicanul poncho , care poate fi asortat cu usurinta unui numar mare de tinute in sezonul rece. Daca vrei sa faci fata cu brio temperaturilor scazute fara sa-ti sacrifici stilul, afla cum poti sa porti comodul poncho iarna aceasta.

Intrucat popularitatea poncho-ului este in plina expansiune, a sosit momentul sa profiti de calitatile sale in sezonul actual, la fel cum o fac celebritatile de la Hollywood. Singura regula de care este necesar sa tii cont atunci cand porti un poncho este aceea ca volumul generos pe care ti-l confera in partea de sus a tinutei trebuie sa fie compensat de un stil minimalist in zona inferioara.

Celebritatile adora poncho-ul

Secretul unei imagini reusite este sa lasi stilatul poncho sa capteze toata atentia. Prin urmare, alege sa porti nuante si croieli simple in partea de jos a tinutei tale, precum blugi-pana si cizme clasice, colanti si pantofi de inspiratie britanica.

Khloe si Kim Kardashian sunt mari fane ale acestei piese vestimentare unice, care a revenit la moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012.



Foto: fashionablycheap.com

Asortarea nuantelor

Pentru ca vrei sa-ti lasi poncho-ul sa iti domine tinuta, este important sa asortezi blugii, colantii, fusta si accesoriile cu nuanta si textura acestuia. Cel mai simplu este sa alegi culori neutre, in voga sezonul acesta, care sunt foarte usor de adaptat si asortat.

Complexitatea tinutei

Atunci cand porti un poncho, scopul tau ultim este sa conturezi o tinuta lejera, relaxata si lipsita de detalii care sa oboseasca privirea. Din acest motiv, nu este recomandat sa folosesti prea multe accesorii. O basca sic sau o palarie simpla sunt suficiente.

Pentru un poncho traditional mexican cu franjuri, este ideal sa eviti cizmele cu acelasi detaliu. Nu uita, simplitatea este cheia.

Incaltamintea potrivita

Daca ai o silueta inalta si subtire, talpa plata si tocurile arata la fel de bine in combinatie cu un poncho. In cazul in care nu esti foarte inalta, este recomandat sa porti incaltaminte cu toc, pentru a nu risca sa pari scunda si plinuta.

Foto: coolspotters.com, fashionablycheap.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare