Pentru ea

# tinuta eveniment #tinuta

Cum obtinem o imagine impecabila pentru un eveniment?

Viata cotidiana ne tine mereu in priza, suntem ocupati la job, in timpul liber trebuie sa ne ocupam de casa (curatenie, cumparaturi, prepararea meselor etc.) si din cand in cand se intampla sa fim invitati la anumite evenimente care au o insemnatate aparte, fie ele petreceri sau evenimente organizate de firma la care lucram, fie ele evenimente care celebreaza anumite ocazii (petreceri onomastice, aniversari, nunti, botezuri etc.). Chiar daca evenimentele de acest gen se organizeaza pe intreg parcursul anului, vara este de departe anotimpul preferat si ideal pentru astfel de ocazii, zilele sunt frumoase si calduroase, noptile senine si locatiile in care sunt organizate sunt uimitoare, colorate de floriile sezoniere si extrem de frumoase.

Si pentru ca inca ne aflam in acest minunat sezon, iar in agenda noastra cu siguranta este notat macar un eveniment important la care trebuie sa participam, incercam sa ne organizam din timp, sa ne programam pentru toate cele necesare (manichiura, pedichiura, coafor) si sa gasim tinuta perfecta. Pentru o imagine impecabila trebuia sa parcurgem cativa pasi esentiali si anume:

Realizarea manichiurii si pedichiurii

Se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei iar o manichiura impecabila este fara doar si poate esentiala. Pedichiura este de altfel foarte importanta deoarece vara purtam sandalute si pantofi deschisi si este cert faptul ca nu ne putem prezenta cu o pedichiura neingrijita. La capitolul manichiura te poti inspira din colorile anului/sezonului sau poti opta pentru o manichiura nude care este potrivita pentru orice.

Realizarea coafurii potrivite

Programarea la un salor profesionist atunci cand participam la un eveniment important este foarte importanta. Putem opta pentru un tratament pentru par ca sa ii oferim din nou stralucire, poate vrem sa incercam o tunsoare noua sau pur si simplu ne programam pentru un aranjat profesionist care ne va rocomanda cea mai potrivita coafura, atat in functie de tinuta noastra cat si in functie de forma fetei, tipul si lungimea parului.

Alegerea tinutei perfecte

Daca participam la un eveniment de zi, putem opta pentru o rochita midi, o salopeta eleganta, in culorile sezonului sau in culori neutre, dar daca evenimentul este unul cu fast, o rochie de bal, extrem de eleganta este clar cea mai buna alegere in acest sens. In functie de forma corpului, poti opta pentru o rochie mulata sau pentru o rochie evazata, insa orice ai alege, fii atenta sa te avantajeze!

Alegerea accesoriilor si bijuteriilor potrivite

Nicio tinuta nu este completa fara accesorii si bijuterii si mai ales o tinuta de eveniment. Pantofii trebuie sa fie pe cat de frumosi, pe atat de comozi deoarece vom sta multe ore pe tocuri, geanta sau plicul trebuie sa fie in aceeasi concordanta cu pantofii, iar la capitolul bijuterii trebuie sa fim foarte atente ce alegem. Asemenea pieselor vestimentare care se aleg in functie de forma corpului, bijuteriile se aleg in functie de forma fetei, forma mainii etc. Alese cu grija si atentie la detaliile care conteaza, bijuteriilor vor fi cele mai reprezentative aspecte ale tinutei noastre de eveniment, ele sunt cele care ne dau stralucire si rafinament!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare