Pentru ea

#culori #rosu #negru #auriu #tendinte 2013

Expertul acasa.ro, creatoarea de moda Silvia Terziu: Culorile in voga in 2013

 

Anul 2013 se va caracteriza prin contraste, alaturari neobisnuite, asocieri de efect in ceea ce priveste stilul vestimentar. Femeia anului 2013 se va evidentia prin atitudine, incredere, forta interioara si curaj. Aceste trasaturi se vor regasi si in vestimentatia aleasa. Tinutele alese vor fi formate in special din forme opulente, sexy si in acelasi timp lejere; culorile vii vor fi in mare voga regasindu-se in diverse combinatii care vor atrage cu usurinta atentia.

Negrul se va purta asociat cu alte culori, in general cu diverse culori tari, subliniind formele trupului si contribuind la un aspect modern, indraznet. Nuantele de alb (albul imaculat, crem, nuanta vaniliei), pot fi asociate cu usurinta la orice alta culoare asemenea negrului.

Culoarea aurie va fi la moda anul urmator, in combinatie cu materiale fluide, senzuale. Poate fi intalnita doar sub forma unui mic detaliu ce completeaza o tinuta: o curelusa, o pereche de pantofi, o broderie – captand astfel atentia asupra vestimentatiei alese.

Rosul si derivatele sale, rozul puternic, roz bombon, roz fluo sau rozul pal, vor fi culori de asemenea in voga pentru anul 2013. Fiind culori puternice, de efect, ele vor putea domina o intreaga tinuta fara a mai fi asociate cu alte nuante. Cel mult, vor putea fi temperate de o nuanta complementara sau cat mai simplu accesorizate.

Tinutele cu aspect uzat, prespalat vor domina alegerile vestimentare ale anului urmator.

Culorile vii care se vor afla in tendintele modei vor fi „temperate”de croieli simpliste, minimale. Indiferent de alegerea vestimentara, este important sa stim ca nuantele alese ne pot influenta starea psihica si buna dispozitie pe parcursul unei zile intregi.

 Silvia Terziu

Creatoare de moda
www.silviaterziu.com
Showroom: Strada Lipscani nr 52, Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului