Pentru ea

#rochii toamna # tinute toamna #stil feminin #rochii #starshiners

Culori-vedeta in toamna lui 2015. Vezi care sunt cele mai trendy rochii!

Ca sa respecti tendintele cromatice ale toamnei 2015, studiaza propunerile specialistilor de la Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor. Descopera mai jos ghidul fashion propous de StarShinerS si vezi ce modele de rochii colorate se poarta in acest sezon de tranzitie.

1. Cadmium Orange, portocaliu inspirat de toamna

Specialistii de la Institutul Pantone au ajuns la concluzia ca outfiturile de toamna necesita un vibe cromatic, asa ca au introdus si cadmium orange pe lista lor. Alege modele de rochii cu jocuri cromatice deosebite si combinatii de imprimeuri originale (buline-floral). Poarta astfel de rochii la birou, la petreceri de cocktail si la o intalnire cu persoana iubita!

2. Rochii colorate in Cashmere Rose

 

Nuantele pastelate sunt in tendinte si in sezonul de toamna, asa ca poti sa investesti linistita in astfel de modele de rochii colorate. Desi se poarta toate nuantele pastelate, indreapta-ti atentia mai mult spre cashmere rose, avand in vedere ca este preferata specialistilor din aceasta gama cromatica. Alege o rochie cu broderii ori una cu maneci de tip fluture pentru o intalnire romantica perfecta.

 

3. Dried Herb, culoarea naturii pe rochiile tale

Daca iti place verdele, alege rochii colorate in nuantele de mai jos. Poti opta pentru un model de inspiratie army, stil in tendinte in aceasta toamna, ori pentru unul cu imprimeu geometric, perfect pentru tinutele office ori casual-chic.

4. Rochii colorate Marsala

 

Decretata culoarea anului 2015, marsala a fascinat toata suflarea feminina in acest an. Chiar daca nu a primit suficienta atentie in sezonul cald, ea revine in forta in toamna 2015. Asadar, poarta rochii colorate in aceasta nuanta seducatoare si outfitul tau va fi innobilat de eleganta. Mizeaza pe broderii feminine si asimetrii sexy, ambele detalii vestimentare nu sunt doar in tendinte, ci sunt si extrem de chic.

 

5. Biscay Bay, nuanta care iti asigura cele mai frumoase rochii colorate

Vrei sa iesi din tipare la ocaziile speciale care te asteapta in toamna 2015? Atunci iesi din zona de confort si fa achizitii indraznete. Pune accent pe rochii colorate in nuanta biscay bay, o combinatie cuceritoare intre albastru si verde. Aplicatiile din dantela si materialele aurii ori argintii iti vor asigura o nota glam.

6. Amethyst Orchid, o senzatie cromatica in garderoba ta

Eleganta, feminitate si sex-appeal, toate sugerate de rochiile colorate in nuanta amethyst orchid. Alege astfel de modele pentru ocaziile speciale din aceasta toamna si nu vei ramane nici macar o clipa in anonimat. Transforma-le in vedeta tinutei de seara prin purtarea unor accesorii nude si a unor bijuterii delicate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare