Pentru ea

#Rowenta Brush Activ #perie rotativa #coafuri

Cu Rowenta castigi de doua ori - hairstyling profesional si premii care completeaza rasfatul

Rowenta te invita alaturi de prietenele tale in Salonul Fetelor – o campanie promotionala desfasurata la nivel national, in perioada 13 octombrie – 31 decembrie 2016, in care te poti inscrie daca achizitionezi orice perie rotativa din gama Rowenta Brush Activ’.

 

Rowenta te invita alaturi de prietenele tale in Salonul Fetelor – o campanie promotionala desfasurata la nivel national, in perioada 13 octombrie – 31 decembrie 2016, in care te poti inscrie daca achizitionezi orice perie rotativa din gama Rowenta Brush Activ’.

Surprizele sunt pe masura produsului, sofisticate si in pas cu cerintele vietii urbane, in era digitala. Odata ce ti-ai completat trusa de infrumusetare cu o perie Rowenta Brush Activ’ si te-ai inscris pe salonulfetelor.ro, ai sansa sa castigi, saptamanal, unul din cele doua vouchere Marionnaud, fiecare in valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart - stilistul tau haute coiffure

Daca alegerea ta se indreapta spre modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, vei avea alaturi cea mai eficienta si compacta perie rotativa, echipata cu tehnologii avansate. Peria are rotatie automata si actiune simultana de styling si uscare, asigurand rezultate profesionale, in confortul casei tale. Ti-o vei dori nu doar pentru performantele sale, dar si pentru ca este usor de transportat si depozitat, datorita designului simplu si ergonomic.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart netezeste firele rebele si anuleaza efectul de “electrizare”, prin actiunea generatorului de ioni negativi incorporat, care reduce energia statica si tendinta de incretire a parului. Produsul dispune, de asemenea, si de un sistem imbunatatit de uscare ce asigura o distribuire optima a aerului pe toata suprafata periei.

Avantajele Rowenta Brush Activ’ Nano Smart nu se opresc aici: cele doua tipuri de perii - de 50 mm si 30 mm - pe care le poti alterna in functie de lungimea parului sau de tipul coafurii dorite, si setarile adaptabile pentru viteza si temperatura fac din acest model alegerea ideala.

Gama de perii Rowenta Brush Activ’ e disponibila in magazinele partenere - marile retele de electro-retail, hypermarketuri si magazinele online.

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si mediul inconjurator.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului