Pentru ea

#stil feminin #halloween #costume de halloween # tinuta halloween #tinuta vedete

Costumeaza-te in star international de Halloween

Cauti o abordare vestimentare inedita pentru petrecerea de Halloween de anul acesta? Sigur te-ai plictisit de personajele clasice si ultra-folosite precum vrajitoarea, vampirita sau mireasa moarta. Prin urmare, iti propunem sa gasesti solutia chiar in garderoba personala, inspirandu-te din stilul excentric al vedetelor de la Hollywood. Iata cum te poti costuma in star international de Halloween

Costumul Rihanna

Proaspat numita "Cea mai sexy femeie a revistei Esquire", Rihanna poate fi identitatea perfecta de imprumut pentru inedita petrecere. Pentru a crea un look usor vulgar precum cel al artistei, ai nevoie de o peruca rosie ca focul si de un ruj intr-o nuanta asemanatoare.

Alege un corset cat mai indraznet si o fusta mini mulata "obraznic" pe solduri. Coafura Rihannei va fi mai veridica daca adaugi o bentita din voal cu o funda supradimensionata.




Foto: ivillage.com

Costumul Katy Perry

Katy Perry este personajul potrivit daca iti doresti o imagine sexy-inocenta. Cantareata a lasat privitorii cu gura cascata cand a purtat, in cadrul unui eveniment foarte important, o rochie japoneza de tip kimono si o peruca roz, pe care le-a asortat cu un accesoriu floral de prins parul si o umbreluta de inspiratie asiatica.



Foto: ivillage.com

Costumul Lady Gaga

Firile cu adevarat indraznete pot incerca sa recreeze stilul inconfundabil al excentricei Lady Gaga. Daca vrei sa devii vedeta petrecerii de Halloween, nu trebuie decat sa alegi o pereche de colanti negri semi-transparenti, sutien acoperit doar de o vesta din piele cu tinte si o pereche de cizme cu tocul cui. Completeaza look-ul uluitor cu un colier heavy-metal cu tinte si ochelari de soare . O peruca blonda cu suvite brunete, groase te-ar transforma intru totul in sosia divei.



Foto: ivillage.com

Costumul Beyonce

O varianta convenabila personalitatilor mai discrete este costumul Beyonce, purtat de frumoasa mulatra la premiile VMA de anul acesta. Ai nevoie de un sacou elegant cu paiete stralucitoare mov sau negre, o camasa alba si o pereche de pantaloni eleganti. Incheie cu succes look-ul purtand cercei supradimensionati de tip "candelabru" si aranjeaza-ti parul in blucle voluminoase, lejere, care sa-ti confere imaginea ultra-eleganta afisata de sotia lui Jay-Z.



Foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului