Pentru ea

#stil # incaltaminte primavara 2012 #sandale primavara 2012 #tendinte incaltaminte primavara #colectie incaltaminte jessica simpson

Colectia de incaltaminte Jessica Simpson pentru primavara 2012

Colectia de incaltaminte lansata recent de Jessica Simpson intampina primavara 2012 cu platforme inalte, tocuri ametitoare si modele extravagante pentru sandale si pantofi . Stilul vestimentar excentric al actritei defineste si identitatea liniei de incaltaminte semnata cu numele sau, definindu-se printr-un amestec al influentelor anilor '70 cu imprimeuri variate, tonuri aprinse si blocuri de culori.

Jessica Simpson a inclus in colectia sa variante de pantofi si sandale care adauga un sentiment modern si multa personalitate tinutei. Paleta cromatica este construita din alternarea culorilor neutre cu cele puternice, fidel adaptate tendintelor pentru sezonul primavara-vara 2012.

Pantofii cu talpa intreaga

Cu siguranta, confortul si nevoia de a castiga centimetri pretiosi in inaltime au stat la baza conceptului pe care Jessica l-a folosit in conturarea modelelor de incaltaminte. Colectia ofera o gama generoasa de optiuni de pantofi si sandale cu talpa intreaga.

Pe de o parte, se regasesc detalii in tendinte precum cataramele si curelele la baza gleznei, iar pe de cealalta parte regasim popularele blocuri de culori si imprimeuri dungate.




foto : becomegorgeous.com

Linia de incaltaminte cuprinde si sandale clasice, din talpa din pluta si cu aspect impletit, disponibile in nuante neutre sau nude:



Foto: becomegorgeous.com

Nici imprimeurile cu animale nu puteau sa lipseasca din "peisaj", fiind cu atat mai interesante, cu cat au fost alaturate materialelor inedite pentru talpa (lemnul).



Foto: becomegorgeous.com

Sandalele cu platforma

La capitolul sandalelor, lucrurile iau o turnura mult mai extravaganta, opulenta si indrazneata. Vedem platforme zgarie-nori, in forme avangardiste, din material lemnos, plastic sau cauciuc imbracat in panza.



Foto: becomegorgeous.com

Pantofii cu toc cui

Pantofii cu toc cui pastreaza inaltimea ametitoare si respecta intocmai designul propus de creatorii de moda pentru tendintele sezonului primavara-vara 2012: culori aprinse, imprimeu floral , nuante-neon si multe combinatii interesante pe baza acestora.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare