Pentru ea

#stil de vedeta #coafura vedete #machiaj vedete #premiile mtv vma 2011

Coafurile si machiajul vedetelor la premiile MTV VMA 2011

Premiile MTV VMA de anul acesta au reunit cele mai faimoase prezente feminine din lumea celebritatilor, care au oferit o adevarata lectie de stil si stralucire in materie de coafura si machiaj.

Show-ul incredibil, prestatiile impecabile, tinutele scumpe si imaginea bine prelucrata a vedetelor prezente la eveniment au facut din cea de-a 28-a editie a galei muzicale sa fie una memorabila.

Asa cum era de asteptat, divele adulate de o planeta intreaga s-au straduit sa impresioneze si sa iasa in evidenta cu un look cat mai flatant, adaptat tendintelor sezonului urmator.

Clasice, simple, elegante sau moderne, neasteptate si indraznete, coafurile alese de celebritati au pastrat o nota cat mai naturala si feminina.

In ceea ce priveste machiajul , vedetele feminine au pus accentul in mare masura pe ochi, lasandu-si buzele lucioase si pale.

 

Stilul dominant


Parul lasat pe spate, aranjat in bucle cat mai naturale, a dominat stilul adoptat de frumoasele de la Hollywood.

demi lovato a ales suvite in cascada, care au incadrat perfect tinuta sa foarte stralucitoare si indrazneata. Machiajul “smokey-eyes” a prins-o de minune, in timp ce buzele de culoarea piersicii i-au scos in evidenta dulceata trasaturilor.

Beyonce
a optat pentru o coada eleganta prinsa intr-o parte, lansad sa se vada o pereche opulenta de cercei asortati cu modelul asimetric al rochiei. Machiajul foarte natural, atat al ochilor cat si cel al buzelor, i-au conferit un aer rafinat, potrivit pentru o viitoare mamica .

Foto: becomegorgeous.com

Kat DeLuna a mers pe varianta parului perfect intins si carare pe mijloc, chipul fiind pus in valoare cu un machiaj puternic al privirii.

 

Aparitii nonconformiste


Nu toate vedetele s-au conformat cu rolul stilului traditional si sigur. Katy Perry, de pilda, a ramas cu siguranta in amintirea tuturor gratie alegerilor traznite in materie de coafura.

Perry si-a vopsit parul in roz si a optat pentru bucle foarte usoare, prinse cu un accesoriu vesel, in culori dulci. Mai mult, cantareata si-a accentuat atat ochii cat si buzele, ramanand in aceeasi paleta de tonuri copilaresti.



Foto: becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare