Pentru ea

#stil #tunsori si coafuri # coafuri vedete # coafuri oscar #coafuri neinspirate

Coafuri nereusite pe covorul rosu

Pana si vedetele primesc bile negre pentru coafurile lor nereusite pe covorul rosu, chiar daca au in spate o armata de profesionisti remunerati generos pentru serviciile lor. Nici macar Jennifer Lopez sau Scarlet Johansson nu au scapat de evaluarile negative din partea criticilor si fanilor deopotriva.

Astazi le vedem stralucind in fata obiectivelor de fotografiat cu suvite perfecte, insa pana nu demult erau criticate pentru tinute si coafuri nereusite pe covorul rosu. Iata care sunt vedetele "vinovate".

1. Angelina Jolie

Stilul sofisticat al Angelinei Jolie ne tot impresioneaza in ultima vreme, insa lucrurile nu au stat intotdeauna asa. In anul 2000, frumoasa actrita si-a ridicat premiul Oscar cu o coafura gotica, asemanatoare cu podoaba capilara a personajului macabru Morticia. Lipsa de volum si aspectul usor neingrijit nu au fost intocmai demne de covorul rosu al Academiei Americane de Film.

2. Jennifer Lopez

Tot la premiile Oscar s-a afisat si Jennifer Lopez cu o coafura neinspirata si prea putin eleganta pentru un eveniment de asemenea anvergura. Chiar daca buclele ii straluceau suficient de placut in lumina reflectoarelor, bretonul prins in crestet si foarte lipit de scalp a realizat un constrast inestetic, deloc admirabil cu onduleurile bufante.



Foto: ehowcdn.com

3. Marcia Gay Harden

In anul 2004, actrita Marcia Gay Harden a riscat prea mult cu forma de "casca" a coafurii sale. In plus, codita impletita a evidentiat si mai tare forma de balon a cocului ascuns, facand-o pe Marcia sa arate aproape ridicol.

4. Scarlet Johansson

Intr-o lume in care femeile se lupta cu aspectul electrizat al parului, Scarlet Johansson s-a straduit chiar sa il obtina prin coafura sa din anul 2005, de la premiile Oscar. A rezultat un coc pufos, cu aspect tern, uscat si dezordonat.



Foto: ehowcdn.com

5. Miley Cyrus

Pe cand avea doar 15 ani, Miley Cyrus a pasit pe covorul rosu al premiilor Grammy cu o coafura "salbatica", usor neingrijita, din pricina extensiilor aplicate prost.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare