Pentru ea

#Cizme cu platforma online #Cizme cu platforma ieftine #Cizme cu platforma

Cizmele cu platforma – din nou in preferinte

Incaltamintea cu platforma se refera la acel tip de pantof, sanda sau papuc care are o talpa groasa, confectionata cel mai adesea din cauciuc solid, lemn (pluta) sau plastic dur.

 

Pantofii cu toc inalt pot fi de multe ori incomozi dar daca ii putem inlocui cu o pereche de platforme, este ideal!

Aparute pe piata de cateva sezoane, platformele au fost percepute, initial, ca incaltaminte pentru femeile scunde, ce vor sa castige cativa centimetri la statura lor, doar ca succesul de care s-au bucurat le-a transformat intr-un “must have” pentru orice doamna.

Desi se potriveau cu aproape orice tinuta de vara si parca nu concepeam un altfel de model al acestor incaltatari, iata ca sezonul rece aduce in prim plan colectii variate de cizme cu platforma, potrivite stilului melancolic al toamnei. Pe langa faptul ca te fac sa pari mai inalta, platformele iti ofera si stabilitate combinata cu confortul de a le incalta zilnic, fie ca te duci sa iti copilul de la scoala, faci piata, te intalnesti cu prietenele sau petreci cateva ore la salon.

Si daca esti pasionata de aceste modele, iti spunem de unde poti cumpara cizme cu platforma ieftine pentru a-ti intregi colectia de iarna sau pentru a da un aer nou tinutelor “triste” pe care le imbraci atunci cand temperatura scade. Pe site-ul Zibra.ro, gasesti modele variate de cizme cu platforma online, fabricate din materiale impremeabile ce rezista in fata ploii si vantului, mentin piciorul cald si au un design care se potriveste la aproape orice outfit. Cu o textura matlasata, cizmele sunt potrivite gecilor din fas, paltoanelor groase iar atunci cand vreme este mai blanda si jachetelor din piele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare