Pentru ea

#christian dior #colectie #catalin mitulescu #resort

Christian Dior Resort 2011

Cei care planuiesc sa isi petreaca vacanta de iarna intr-o destinatie fierbinte trebuie neaparat sa arunce inainte o privire si peste colectia special creata in acest sens de Christian Dior in anul 2011. Cu siguranta vor gasi aici modele trendy care sa-i insipire in vederea crearii garderobei de vacanta.

Colectia Resort 2011 semnata Christian Dior a fost prezentata la Shanghai intr-un cadru boem ce te duce cu gandul la viata mereu roza din capitala Frantei. In ciuda asteptarilor publicului, designerul celebrei case de moda, John Galliano , nu s-a insipirat din cultura asiatica, preferand mai degraba ca accentele inspirate de Noul Val Francez sa-si lase amprenta pe hainele lor.

Astfel, Resort 2011 gandit de Dior este o colectie chic asemanatoare celei din 2009 care aminteste de anii `60. Pasteluri , fundite si volane, imprimeuri florale si dungi au venit rand pe rand sa intregeasca acest tablou de factura frantuzeasca.

Poate, pentru unii, aceasta colectie a parut prea dulce, insa cei prezenti la Shanghai au primit foarte bine noile realizari ale lui Galliano. Astfel, pentru cateva ore, Charlize Theron, Marion Cotillard si alti 500 de invitati s-au bucurat din plin de viata colorata si romantica descrisa pe podiumul amplasat pe malul raului Huangpu River.

  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare