Pentru ea

#stil #rochii #rochii de seara #globurile de aur 2012 #tinute globurile de aur 2012 #rochii globurile de aur 2012

Cele mai spectaculoase tinute de la Globurile de Aur 2012

Cea de-a 69-a editie a galei Golden Globes a reunit si anul acesta cele mai impresionante aparitii de la Hollywood. Extravaganta, aerul retro si senzualitatea extrema au dominat stilul celebritatilor care au defilat pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai spectaculoase tinute de la Globurile de Aur 2012 .

Siluetele divelor din showbiz au fost puse in valoare de tinutele de lux adaptate celor mai tendinte, special pentru Globurile de Aur. Optiunile cromatice au variat de la nuantele neutre pana la culori vibrante de albastru electric si fuchsia.

Charlize Theron

Fara doar si poate, aparitia actritei Charlize Theron a starnit valuri de aprecieri in randul publicului si al criticilor de moda. Vedeta a ales o creatie roz-pal Christian Dior, cu o croiala inspirata din stilul anilor '70: decolteu adanc in forma de V, funda supradimensionata atasata de centura. Trena rochiei si piciorul dezgolit, silueta impecabila si actualitatea stilului o plaseaza pe Charlize in fruntea clasamentului.



Foto: i.huffpost.com

Sofia Vergara

Vedeta din " Modern Family ", Sofia Vergara, si-a pus in valoare formele curbate intr-o superba rochie semnata de Vera Wang . Nuanta seducatoare de bleumarin si croiala tip sirena au fost alegerile perfecte pentru trasaturile actritei. Perfect mulata pe bust, creatia iese in prim-plan prin pliurile deosebite de la talie in jos.


Foto: beautyisdiverse.com

Emma Stone

Decolteul dramatic s-a evidentiat in mod clar printre preferintele divelor. Emma Stone l-a purtat cu rafinament intr-o creatie Lanvin foarte feminina, din voal, cu slit pe piciorul drept. Rochia pune in valoare efectul deosebit al blocurilor de culori - mov si fuchsia, iar cureaua din piele cu stema unui vultur este intocmai "cireasa de pe tort".



Foto: i.huffpost.com

Angelina Jolie

Angelina Jolie a afisat din nou o imagine eleganta si rafinata. Sotia faimosului Brad Pitt a purtat o rochie alba Versace, accentuata cu o banda rosie in zona gatului. Geanta-plic in aceeasi nuanta aprinsa a echilibrat armonios tinuta.



Foto: i.huffpost.com

Salma Heyek

Salma Heyek s-a numarat printre cele mai seducatoare actrite care au pasit pe covorul celebritatilor. Actrita a purtat o rochie fara bretele, marca Gucci, cu aplicatii aurii in zona bustului si note stralucitoare per ansamblu.

Natalie Portman

Natalie Portman s-a numarat printre putinele celebritati care au ales sa poarte culori indraznete la Globurile de Aur 2012. Rochia Lanvin, intr-o superba combinatie de rosu ruginiu si fuchsia, s-a potrivit perfect cu imaginea diafana a actritei.



Foto: latimesphoto.files.wordpress.com; codrosu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare