Pentru ea

#stat #emmy #vedete #rochii

Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Emmy 2010

Duminica, 29 august 2010, a avut loc cea de-a 62-a editie a premiilor Primetime Emmy. Gala s-a desfasurat la Los Angeles si a fost prezentata de actorul american Jimmy Fallon.

Cele mai hot vedete ale momentului au fost prezente la acest show, covorul rosu fiind impanzit de rochii stralucitoare si costume atent lucrate.

Ca de fiecare data, au defilat cu generozitate tinute extravagante si pline de stil ale celor mai noi colectii de pe podiumul international, insa, mai mult ca niciodata am putut vedea stralucire si eleganta, rochii cu paiete, bijuterii orbitoara, o adevarata parada a bogatiei si luxului.

Claire Danes a purtat o superba rochie aurie fara bretele semnata Armani, in timp ce Heidi Klum a optat pentru o rochie mini neagra cu detalii gotice semnata Marchesa.

Kelly Osbourne a facut furori in rochia neagra ce amineste de frumusetile grecesti, semnata Tony Ward, iar Emily Blunt a fost absolut superba in creatia semnata Christian Dior .

Atractia serii a reprezentat-o fara discutii rochia in albastru electric semnata Versace, pe care a purtat-o January Jones , actrita care a devenit faimoasa odata cu rolul din serialul Mad Men.

Din cate se poate vedea, in editia de anul acesta a premiilor Emmy, creatorii de moda s-au intrecut pe sine in ceea ce priveste eleganta, bunul gust si luxul. Culori ispititoare, croieli extravagante si  modele glamour au descins pe covorul rosu in deschiderea celebrului show.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului