Pentru ea

#animal print #haine #haine piele # tendinte moda #caciuli

Cele mai proaspete tendinte in moda in sezonul toamna-iarna 2013-2014

Inainte de fiecare nou sezon, trebuie sa faci o mica documentare pentru a fi la curent cu ultimele tendinte in moda. In doar cateva minute poti afla de pe site-urile de specialitate cele mai noi stiri si proaspete informatii de pe marile podiumuri. Astfel vei economisi timp si bani, deoarece nu vei mai colinda toate magazinele si nu vei mai investi decat in obiectele vestimentare care sunt in mare voga toamna aceasta. Iata cateva dintre cele mai noi tendinte in moda in sezonul toamna-iarna 2013-2014.

1. Hainele de strada ce capteaza atentia

Gecile sau jachetele pe care le porti toamna aceasta trebuie sa fie cat mai extravagante si opulente. Sezonul toamna-iarna 2013-2014 nu impune anumite texturi, hainele pe care le porti pot fi atat din blana, bumbac, cat si din piele. Tot ceea ce conteaza este extravaganta si croielile inedite ale acestora.

Nu iti fie teama, de asemenea, sa porti culori tari sau haine de diverse lungimi sau texturi.

2. Nu uita de palarii si caciuli

Toamna aceasta, caciulile, specile si palariile sunt la moda. Incearca sa le adaptezi la orice tinuta, deoarece ele sunt accesoriile-vedeta in acest sezon.

In aceasta toamna, limitele si tendintele merg foarte departe. Poti combina caciuli din tricot sau sepci de baseball cu tinute elegante, iar asta nu te va face sa cazi in ridicol, ci sa fii sic si glamour.


3. Imprimeurile clasice

Daca te-ai saturat de imprimeurile florale sau geometrice care au invadat podiumurile vara aceasta, poti purta imprimeurile clasice, simple, precum houndstooth. Acestea sunt ideale pentru tinute office, deoarece iti dau un aer sic, desi sunt neutre si destul de simple.

4. Nu da deoparte inca animal printurile

Da, ai citit corect. Desi pare surprinzator, animal printurile raman una dintre cele mai hot tendinte in aceasta toamna.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te joci putin cu culorile. Negrul va fi intotdeauna in voga, deci un pic de roz sa rosu nu ar strica deloc.


5. Joaca-te cu dimensiunile

Asa cum am mai spus, in acest sezon, moda nu cunoaste limite. Imbina texturile si stratifica hainele. Poarta pantaloni cu rochii lungi peste ei, iar tinuta ta va capata extravaganta si volum, iar opulenta este in trend toamna aceasta.


6. Nu te teme de alb

Cand temperaturile incep sa scada, cu totii avem tendinta de a purta culori inchise. Nu, in aceasta iarna albul este nuanta-vedeta.




Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului