Pentru ea

#make-up #trenduri #trenduri importante

Cele mai importante trenduri de make-up in 2013

Tendintele pentru anul 2013 in materie de make-up iti permit sa jonglezi cu nuantele fardurilor, sa-ti colorezi buzele in nuante vibrante sau naturale si sa-ti pui in valoare pometii cu atingeri delicate de blush rozaliu sau in nuanta piersicii.

Fiecare tendinta de machiaj trebuie adaptata stilului tau personal. Daca simti ca un machiaj smoky eyes nu ti se potriveste, nu-l adopta doar pentru ca asa spun stilistii.


Ochi accentuati cu tus colorat

Tusul colorat a intrat in tendinte in primavara anului trecut si continua sa se mentina in top si anul acesta. Cu tus colorat, poti obtine un machiaj cat eye desavarsit, fara sa fie nevoie sa folosesti farduri in nuante puternice.



Sursa foto: themodelstage.com


Sprancene groase, conturate perfect

Daca vrei sa-ti adaptezi machiajul la tendintele anului 2013, atunci creionul pentru sprancene nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa. Anul acesta se poarta sprancenele groase, cu aspect natural, conturate perfect. Stilistii sustin ca sprancenele groase te intineresc, in timp ce sprancenele subtiate excesiv tind sa te imbatraneasca.



Sursa foto: themodelstage.com


Buze in nuante neon

Rujurile in nuante neon se mentin in tendinte si in 2013. Daca iti doresti un machiaj perfect, tine cont de dozarea make-up-ului: cand buzele sunt evidentiate puternic, ochii trebuie sa fie machiati cat mai putin, cu fard pastelat si un strat de mascara.



Sursa foto: tumblr.com


Gene voluminoase

Daca vrei sa ai un make-up in tendintele anului 2013, este bine sa investesti intr-o mascara de calitate 3 in 1, care confera genelor volum, alungire si curbare. Anul acesta se poarta genele naturale cu aspect de gene false.



Sursa foto: getpeachy.com


Machiaj fumuriu subtil

Dintre toate tipurile de machiaj, anul acesta se poarta mult machiajul fumuriu subtil sau soft smoky eyes. Acestea este potivit in special pentru look-urile de zi, insa poate fi purtat cu succes si seara, daca il asortezi cu un ruj mai puternic.

In functie de cat de indrazneata esti, poti transforma machiajul subtil intr-un machiaj dramatic, prin adaugarea unei cantitati mai mari de fard si prin folosirea unui creion contur negru.



Sursa foto: themodelstage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare