Pentru ea

# colectie toamna #toamna #haine

Cea mai noua colectie de haine pentru femei a fost lansata la Bellezza Fashion

A trecut deja prima luna de toamna iar temperatura incepe sa scada din ce in ce mai mult. Femeile sunt cele care isi schimba foarte des garderoba, iar in aceasta toamna Bellezza Fashion a lansat cea mai noua colectie de haine pentru femei. Toate produsele de aici sunt de firma si exclusiv pentru toate doamnele si domnisoarele. Alege din peste 100 de modele noi de bluze dama sau pulovere si cardigane de firma.

Nu este usor sa gasesti hainele perfecte mai ales atunci cand esti foarte pretentioasa. Chiar si cea mai pretentioasa femeie isi poate achizitiona acum de la Bellezza Fashion cele mai frumoase pulovere si cardigane la cele mai mici preturi. Sunt disponibile in noua colectie de toamna, o multime de cardigane cu modele retro si imitatie de piele. Sunt la moda cardiganele lungi pana la genunchi la care se pot accesoriza ceasuri retro si bratari hand-made.

Toate produsele din colectia de toamna pot fi purtate in timpul liber la o iesire cu prietenele in oras, dar si la diverse evenimente cu tematica speciala. Bluzele din noua colectie sunt speciale si create pentru doamnele care se respecta si isi doresc cele mai frumoase modele cu care isi vor impresiona potentialii admiratori si prietenii.

De ce sa alegi bluze dama de la Bellezza Fashion?

Iti recomandam sa alegi cele mai noi modele de bluze dama de la Bellezza Fashion deoarece se potrivesc perfect la orice model de jeans si colanti. In aceasta toamna se poarta bluzele cu croiala asimetrica si modele iesite din comun. Pe Bellezza Fashion vei gasi modele speciale cu care vei atrage toate privirile celor din jur si care iti vor scoate in evidenta silueta. Pe langa acestea, bluzele sunt foarte comode si pot fi alese atat pentru iesirile cu prietenii, cat si pentru intalnirile de afaceri.

Comanda acum cele mai noi haine de la Belleza Fashion

Profita acum de noile modele de haine pentru femei de la Bellezza Fashion. Comanda produsele dorite si poti beneficia de transport gratuit. Pentru comenzile mai mari de 150 Ron primesti transportul gratuit. In cazul rambursului sau a returului produselor achizitionate de aici, clientul suporta taxele de transport. Toate comenzile sunt livrate in maxim 48 de ore prin curier rapid.

Completeaza-ti garderoba de toamna cu cele mai noi modele de bluze si cardigane. Modelele prezente aici sunt la moda si te vor ajuta sa fii in centrul atentiei de fiecare data cand apari la orice eveniment. E bine sa alegi doar modelele care ti se potrivesc si care iti scot in evidenta silueta de diva. Cardiganele de la Bellezza Fashion iti vor fi de mare ajutor in aceasta toamna mohorata si ploioasa.

Tu cum preferi sa te imbraci in aceasta toamna?

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare