Pentru ea

#rochie #stil #stil feminin #personalitate #mireasa #rochie de mireasa #modele rochii mireasa

Ce spune despre tine rochia de mireasa la care visezi

Orice femeie are un tipar de rochie de mireasa preferat, fie ca a pasit deja la altar, urmeaza sa o faca sau pur si simplu viseaza cu ochii deschisi la "marea zi" a casatoriei sale. Psihologic vorbind, rochia de mireasa aleasa de o femeie (sau mai bine zis croiala ei) poate sa spuna multe despre personalitatea purtatoarei.

Esti o romantica incurabila, o traditionalista convinsa sau o femeie nonconformista, cu gusturi avangardiste? Rochia ta de mireasa preferata iti poate reflecta fidel felul de a fi!


1. Rochia de mireasa cu corset in forma de inima

Fara doar si poate, ai ajuns la varsta adulta, insa continui sa privesti in secret desenele cu printi si printese Disney. Esti o romantica incurabila, ce idealizeaza dragostea si te identifici cu imaginea pura si naiva a femeii, care are nevoie de protectia unui barbat puternic si impunator. Admiri foarte mult oamenii curajosi si esti in continua cautare de ocrotire si indrumare.


2. Rochia de mireasa cu multe voaluri

Daca rochiile de mireasa cu multe voaluri ti se par singurele potrivite pentru viziunea ta personala asupra miresei perfecte, inseamna ca esti o femeie cu viziuni traditionaliste. Iti plac lucrurile vechi si valoroase, ti-ai asumat intocmai valorile transmise in familia ta din generatie in generatie si visezi la o gospodarie frumoasa, undeva intr-o zona linistita, unde sa poti creste cel putin 3 copii fericiti.


3. Rochia de mireasa cu maneci lungi

Daca singura rochie de mireasa pe care ai putea sa o admiri vreodata este cea cu maneci lungi, esti o femeie care vede eleganta si frumusetea in termeni de "discret", "decent", "cuminte" si "clasic". Admiri domnitele din Evul Mediu si ti-ai fi dorit sa te nasti in aceasta epoca, a trupurilor bine acoperite de haine si desuuri. Esti o fire pudica si loiala, cu convingeri fixe despre ceea ce inseamna sa fii un om cuviincios.


4. Rochia de mireasa scurta si retro

Fara doar si poate, iti place sa infrumusetezi lucrurile moderne cu farmecul celor de moda veche. Adori eleganta clasica, insa esti suficient de indrazneata, incat sa iti arati formele frumoase. Traiesti fiecare clipa la maximum, iar personalitatea ta este un cocktail interesant de nonconformism si pasiune pentru anumite aspecte frumoase ale trecutului.


5. Rochia de mireasa in stil roman

Iti plac rochiile de mireasa in stil roman? Esti o femeie sensibila, delicata, apreciata pentru finetea si altruismul tau. Ai adopta toti copiii abandonati in orfelinate si esti foarte generoasa!



Sursa foto: thegloss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare