Pentru ea

#modele pulover dama #pulover dama

Ce pulovere dama ii atrag pe barbati la o femeie: cel mulat sau cel decoltat?

Pasiunea oamenilor pentru haine calduroase este recunoscuta pe tot parcursul iernii de numeroase magazine de profil, iar producatorii reusesc, in prezent, sa armonizeze calitatea materialelor utilizate cu elementele estetice adecvate mai multor tipuri de personalitati.

Vestimentatia este cel mai la indemana mod in care o femeie isi poate exprima stilul si personalitatea, iar designerii de moda creeaza articole de imbracaminte si pulovere dama care ne stimuleaza increderea si capacitatea de a ne imbraca corespunzator in sezonul rece.

Increderea in fortele tale iti da libertatea de a alege in ce fel vrei sa comunici prin vestimentatie, in diversele ipostaze in care te afli: in familie, la birou, la un eveniment, la sala de sport, in calatorie etc.

Cand deschizi raftul cu pulovere dama din garderoba personala esti tentata sa te gandesti la pulover ca la un articol de imbracaminte util doar pentru a-ti tine de cald in anotimpurile reci.

Dar aparent banalul pulover este un obiect vestimentar prin intermediul caruia iti poti permite sa te lasi invaluita de cele mai “confortabile” sentimente.

Eleganta si feminintate – nota dominanta a colectiei de pulovere Larysa

Noile pulovere din gama Larysa sunt concepute de designeri vestimentari pentru a fi purtate peste o bluza subtire sau un tricou.

Modelele se integreaza in aproape orice tinuta, putandu-se combina in partea inferioara cu articole vestimentare diverse, de la fuste la pantaloni.

Relativ de curand intrate in vocabularul si intre preferintele femeilor din Romania, cardiganele sunt vedetele incontestabile ale colectiei actuale.

Iata ce fel de pulovere sunt disponibile la casa de moda Larysa in acest sezon:

  • Pulovere clasice – Confectionate din catifea sau fibra textila tricotata, pentru un confort deosebit, intr-o varietate de culori si finisaje, de la negru metalizat pana la kaki lucios ;
  • Pulovere cu paiete – Modelele cu paiete inserat acopera o gama de lungimi intre dimensiunile clasice si cele slim ;
  • Pulovere cu model atipic – Puloverele asimetrice se adeseaza clientelor pentru care originalitatea este criteriul principal in alegerea unui articol vestimentar. Colectia se compune din modele asimetrice simple si accesorizate cu brosa decorativa ;
  • Cardigane – Colectia Larysa de pulovere inchise cu nasturi cuprinde o mare varietate de culori si texturi, designuri (cardiganul inflorat cu buzunare), modele si croieli (cardigan kaki cu gluga) si materiale (cardigane bordo din piele intoarsa);

Personalul avizat iti sta la dispozitie cu sfaturi practice pentru a alege marimea de pulover care se potriveste cel mai bine siluetei si personalitatii tale.

Comenzile plasate online a caror valoare depaseste 200 de lei sunt livrate gratuit pe teritoriul Romaniei.

Descopera colectia completa de pulovere dama din cadrul magazinului online Larysa.ro

Pentru informatii suplimentare despre toate hainele realizate in atelierele Larysa, intra in contact cu personalul de suport tehnic al magazinului virtual la numarul de telefon: 0722.219.375.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare