Pentru ea

#cadou #valentine` day # quiz

Ce iti doresti de Valentine’s Day?

Pentru noi, femeile, aceasta sarbatoare are multiple valente. Ziua Indragostitilor aduce cu ea emotie, speranta, surprize, momente placute, dar si pregatiri, animate de dorinta noastra de a fi cat mai frumoase si de a avea parte de momente perfecte.

Pentru a fi minunate in seara de Valentine’s trebuie sa stim ca nimic nu confera mai multa luminozitate pielii ca exfoliantul cu sare si 6 uleiuri de ingrijire, de la Sabon. In plus, miroase divin si hidrateaza excelent! Relaxarea este si ea importanta, iar o baie cu sare marina si minerale de la Marea Moarta detoxifica, imbunatateste circulatia si tonusul pielii. Tot la Sabon gasiti aceasta sare parfumata, extrem de bogata in minerale binefacatoare. Tenul, de asemenea, necesita o ingrijire riguroasa, deci nu uitati sa-i acordati 15-20 de minute de atentie. Recomandam o exfoliere sau o masca de curatare, urmata de aplicarea unui ser de ingrijire, apoi a unei crème hidratante, prin miscari usoare de masaj in sens ascendent. O alegere excelenta este linia de ingrijire a tenului, Ocean Secrets, bogata in extracte de alge marine din Marea Nordului. Veti vedea diferenta!

Fiindca dorim sa ne asiguram ca vom avea o seara frumoasa in doi, e bine de stiut ca “accesoriile” contribuie mult la atmosfera intalnirii. Astfel, un sfesnic cu lumanare parfumata, un ulei de masaj sau o spuma de baie All you need is Love, de la Sabon, pot fi exact ce trebuie.

Ne place sa primim si sa daruim cadouri, iar Valentine’s e prima ocazie din an de a ne simti rasfatate. Sabon a pregatit o colectie intreaga de cadouri pentru sarbatoarea iubirii, iar unele dintre ele au discount de pana la 25%!

Mai mult, daca raspundeti la acest funny quiz si ii trimiteti iubitului sugestiile voastre pentru ziua de Valentines, primiti amandoi, in afara de cadoul dorit, vouchere de reduceri si livrare gratuita! HAPPY VALENTINE’S!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare