Pentru ea

#haine vechi #haine

"Ce fac cu hainele pe care nu le mai port?" Hai sa-ti spun unde le poti vinde sau dona in Bucuresti

Poate esti un cumparator impulsiv, poate iti place sa te relaxezi mergand la cumparaturi sau poate pur si simplu esti strangator si nu ti-ai dat seama cand ai adunat in dulap o groaza de haine pe care nu le mai porti.

Sunt fie acolo, in fata ta, dar deja nu le mai vezi, fie le-ai pus "undeva bine", caci poate intr-o zi o sa vrei sa le porti din nou sau iti vor veni din nou bine. Doar ca a trecut deja ceva vreme de cand nu te-ai mai atins de ele si poate e cazul sa fii sincer cu tine si sa recunosti ca nu mai sunt ce trebuie. Ca nu iti mai aduc bucurie si ca le tii doar asa, pentru ca nu iti vine sa renunti la ele sau pentru ca nu stii ce sa faci cu ele.

Traim nu doar o perioada a fast food-ului, dar si a "fast fashion-ului", ceva cat se poate de caracteristic consumerismului. Colectiile nu se mai schimba doar de doua ori pe an, ci sunt magazine in care poti gasi lucruri noi de la o saptamana la alta. Iar daca vrei sa fii la moda… ei bine, trebuie sa te conformezi. Mai mult decat atat, fast fashion inseamna si o calitate din ce in ce mai proasta a materialelor folosite. Doar ai vazut cum hainele de la H&M se scamoseaza si dupa prima purtare. Dar sunt ieftine, nu? Da, la fel ca burgerul de la McDonald’s. Si imi vine acum in minte si sloganul PEPCO – "mai mult cu mai putin!". Am crezut si eu in asta, nu sunt ipocrita. si nici nu vreau sa par superioara cand va spun ca acum vreo doi ani mi-am dat seama cafericirea sta, de fapt, in "mai putin si bun". Dar asta s-a intamplat.

Citeste mai multe pe obratila.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare