Pentru ea

#accesorii revelion # tinute revelion #revelion

Ce culori purtam de Revelion?

Noaptea magica dintre ani se apropie cu pasi repezi, iar noi, femeile, suntem mai mult decat entuziasmate pentru ca avem inca o ocazie sa ne dichisim. Dar sunt atatea lucruri frumoase, cum alegem cu ce ne imbracam de Revelion?

Regula de baza este sa alegem o culoare care ne avantajeaza, in care ne simtim frumoase. Probabil, majoritatea dintre noi vom alege negrul, fiind cea mai eleganta culoare si usor de asortat. Si rosu este o alegere potrivita pentru petrecerea de Revelion, insa se recomanda celor mai indraznete dintre dumneavoastra, fiind cu siguranta punctul de atractie al serii.

Doua alte culori vedeta ale acestui sezon sunt auriul si argintiul. Nuantele metalice vor da un aer festiv tinutelor noastre si, combinate cu pantofi sau sandale de culoare neagra, simple, vor asigura un outfit inedit.

Acum ca ne-am decis asupra celor 4 culori potrivite evenimentului, negru, rosu, auriu si argintiu, urmeaza sa alegem accesoriile care ne vor intregi tinuta. Daca ne imbracam in negru, accesoriile pot fi atat argintii, cat si aurii. Astfel, putem opta pentru un ceas de mana deosebit,in nuanta asortata celorlalte bijuterii ale noastre, fie ca purtam aur, fie ca preferam argintul, colectiile de ceasuri disponibile pe piata sunt variate, avand, cu siguranta, de unde alege modelul potrivit pentru noi.

Daca suntem mai indraznete si alegem sa purtam o salopeta rosie, lunga, cu pantaloni evazati, este de preferat sa asortam cu accesorii aurii, insa minimaliste, pentru a nu risca sa iesim in evidenta intr-un mod negativ. Ce e prea mult, strica, iar noi trebuie sa avem acest lucru in minte cand ne alegem tinutele pentru ocazii speciale. Daca alegem un look futurist, in nuante metalice, atat pentru auriu, cat si pentru argintiu, pantofii perfecti sunt pe negru, iar accesoriile, aproape deloc.

Recomandam purtarea unui ceas de mana elegant, pentru ca este important sa fim pe faza cand se trece in noul an, insa nu este de bun gust sa stam nedespartite de smartphone-ul nostru. Astfel incat, o piesa deosebita din colectia de ceasuri dama este accesoriul perfect, atat ca aspect, cat si ca utilitate.

Fie ca va incepeti construirea tinutei de la rochie, fie ca o incepeti de la un accesoriu preferat pe care doriti sa il purtati si in acea noapte, important este sa aveti totul pregatit din timp, pentru a nu intra in agitatie atunci si a face alegeri nefericite in ceea ce priveste aspectul dumneavoastra. De asemenea, important este sa va asortati si partenerul, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. Noi propunem sa va sincronizati purtand ceasuri de mana pereche, colectia de ceasuri barbatesti disponibila in magazinele de specialitate fiind si ea, generoasa. Aveti grija insa ca produsele sa fie originale, achizitionand doar de la magazine autorizate, cum sunt B&B Collection, Sabrini si Edifice sau de pe site-uri online de incredere.

Noi va uram distractie placuta si speram sa fiti fericite, oricare ar fi alegerea dumneavoastra in materie de vestimentatie si accesorii!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare