Pentru ea

#miss universe #concurs #preselectie

Caravana "Miss Universe poti fii chiar tu!"

Caravana "Miss Universe poti fi chiar tu!”  viziteaza toate marile orase din Romania, pentru a oferi sansa de participare tinerelor care vor sa se afirme datorita frumusetii fizice dar si a personalitatii.

Serie de preselectii da sanse reale tuturor tinerelor care se incadreaza in cerintele concursului "Miss Universe Romania 2010”. Pentru ziua preselectiei este de preferat sa vii cat mai naturala, nemachiata si cu parul proaspat spalat. Organizatorii vor asigura toate aceste aspecte. Cele patru criterii dupa care vei fi jurizata sunt: aspect fizic, trasaturi ale fetei, atitudine si interviu.

In ziua preselectiei locale este necesar sa ai la tine:

  • cartea de identitate (copie si original) pentru a face dovada varstei
  • costum de baie si pareo / esarfa
  • pantofi cu toc

 

Pentru a facilita procedura de presectie, te rugam sa te inregistrezi online - Inscriere

 

Programul Caravanei "Miss Universe poti fii chiar tu!"

 

TIMISOARA  -  Iulius Mall

15 mai     12.00 - 20.00     
16 mai     12.00 - 18.00

 

PIATRA NEAMT  - Galleria Piatra Neamt 

22 mai      12.00 - 20.00   
23 mai      12.00 - 18.00


CRAIOVA   - Club Cayo

29 mai     12.00 - 20.00    
30 mai     12.00 - 18.00


CLUJ-NAPOCA   -  Iulius Mall

5 iunie     12.00 - 20.00   
6 iunie     12.00 - 18.00


bucuresti - Residence hotel

12 iunie     12.00 - 20.00    
13 iunie     12.00 - 18.00


Semifinala competitiei se va desfasura la Bucuresti in perioada 25 – 27 iunie 2010, iar concurentele admise in urma preselectiilor zonale, vor fi anuntate telefonic si prin e-mail. In finala vor fi admise 30 de concurente din toate zonele tarii, in functie de puctajul obtinut in urma semifinalei.

Finala concursului Miss Universe Romania 2010 se va desfasura sub forma unui spectacol de gala si va fi transmis in direct de postul TVR 1 si TVR International, pe data de 9 iulie 2010.

 

Regulamentul concursului " Miss Universe Romania 2010"

 

1. Participantele la preselectii trebuie sa fi implinit varsta de cel putin 18 ani respective cel mult 27 ani, la 1 februarie 2010.
2. Participantele trebuie sa aiba cetatenie romana. Sunt admise si concurentele care au fost plecate la studii in alte tari.
3. Nu vor fi admise in concurs participantele care sunt, sau au fost casatorite si cele care au nascut, sau au calitatea de parinte.
4. Nu vor fi admise in concurs candidate care au intervenit cu ajutorul operatiilor estetice asupra trasaturilor corpului
5. Nu vor fi admise in concurs concurentele care au pozat nud, indiferent de conjunctura.
6. Participantele trebuie inaltimea de minimum 170 cm si masuri cat mai apropiate de 90 – 60 – 90
7. Participantele la preselectii vor semna o declaratie pe proprie raspudere prin care isi vor da acordul sa fie fotografiate si filmate pe intreaga durata a preselectiei
8. Participantele trebuie sa prezinte la intrare un act de identitate prin care sa faca dovada varstei lor
9. Competitia nationala trebuie sa aiba minimum 20 de concurente
10. Juriul va fi format din maximum 12 reprezentanti de seama ai societatii, care sunt figuri representative in urmatoarele domenii de activitate:modeling, actorie, televiziune, sport, afaceri, guvern, promovarea turismului.
11. Castigatoarea selectiei nationale trebuie sa fie pregatita sa petreaca 3 saptamani si jumatate la Finala concursului Miss Universe 2010, trebuie sa fie pregatita sa fie jurizata in costum de baie. O data desemnata castigatoare a titlului de Miss Universe, trebuie sa fie pregatita sa semneze un contract cu Organizatia Miss Universe, prin care se obliga sa traiasca un an in Statele Unite ale Americii, la New York si sa calatoreasca sub clauzele contractului semnat.  Toate conditiile de trai si cheltuielile ocazionate vor fi asigurate de Organizatia Miss Universe.
12.  Transportul reprezentantei Romaniei, dus/intors la si de la finala Miss Universe 2010 va fi suportat de detinatorul local al licentei Miss Universe.
13. Garderoba adecvata repetitiilor si aparitiilor pe intreaga perioada a competitiei Miss Universe 2010 trebuie sa includa: 2 rochii de cocktail, 6 rochii de zi, haine pentru repetitii si incaltaminte adecvata, cel putin o rochie de seara, costum popular, cadou national (pentru licitatia ce va avea loc pe durata concursului). Toate acestea vor fi asigurate de catre detinatorul local al licentei Miss Universe.         
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare