Pentru ea

#manechine #modele #moda #stil #podium #prezentare #impiedicare #impiedicata #tocuri #cazaturi #scena #comic #funny

Cand manechinele ajung la orizontala

Sa ai 45 de kilograme cu tot cu ambalaj si sa te apuci sa faci echilibristica , impleticindu-ti picioarele pe niste tocuri de 20 si ceva de centrimetri este o treaba serioasa si dificila chiar si pentru un manechin profesionist.

Cazaturi in posterior dureroase, miscari spasmodice din maini,  lumea modei le-a avut si vazut pe toate.  Spre amuzamentul spectatorilor si telespectatorilor, ravnitul podium le-a supus la grele incercari pe cele care au vrut sa-si masoare frumusetea cu el. Dar pana la urma, orice munca cere sacrificii !

O adevarata profesionista stie sa faca fata si unei situatii mai complexe cum ar fi: o cazatura in fund intr-o rochie de seara impecabila in fata audientei, nu-i asa?

Cum au facut manechinele mai putin indemanatice cunostiinta cu solul sau mai bine zis direct cu podiumul si cum au depasit acestea momentul, ramane sa vedeti in cele ce urmeaza.

La final, aratati-va indulgenta si nu fiti prea duri in a le critica. Pana la urma sa fii un manechin cu accente de anorexism care se fataie toata ziua buna ziua in tinute imposibile si incomode nu-i treaba usoara. Sunt momente in care mai si obosesti, clachezi si iti vine pur si simplu sa te intinzi pe jos. Exact lucrul acesta l-au facut si domnisoarele din imaginile urmatoare. Vizionare placuta.
 

Sursa foto : www.izismile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare