Pentru ea

#calcaie #ingrijire calcaie # piele calcaie # tratament calcaie #calcaie uscate #calcaie crapate

Calcaie fine ca de bebelus? Se poate! Iata ce trebuie sa faci

Odata cu venirea sezonului cald iti doresti sa poti purta in voie sandale si pantofi decupati, insa iti este rusine de aspectul calcaielor aspre si crapate? Ei bine, poti scapa rapid de asceasta problema fara a cheltui bani grei pe produsele din comert.

Calcaiele aspre si crapate constituie o problema pentru multe femei, mai ales la inceputul sezonului estival. Tot ce trebuie sa faci pentru a scapa de aceasta problema este sa apelezi la un tratament simplu, pe baza de bicarbonat de sodiu, pe care-l poti prepara acasa.

Bicarbonatul are proprietati antiseptice puternice, care ajuta la tratarea infectiilor picioarelor. In plus acesta reduce duritatea apei, creand un mediu perfect pentru inmuierea calcaielor.

Ai nevoie de:

  • un lighean
  • 3 linguri bicarbonat de sodiu
  • 4 litri de apa
  • piatra ponce

Intr-un lighean adauga apa calda si bicarbonatul de sodiu. Tine apoi picioarele in solutia formata timp de 20-30 de minute, pentru ca pielea sa se poata inmuia. Exfoliaz-o apoi cu ajutorul pietrei ponce. Repeta procedeul daca este necesar.

Sterge-te apoi cu ajutorul unui prosop din bumbac, prin tamponare si aplica o crema speciala pentru calcaie, intens hidratanta. Incalta-te apoi cu sosete speciale din bumbac. Este indicat sa faci aceasta operatiune seara, inainte de a merge la culcare si sa dormi cu sosetele in picioare pana a doua zi.

Poti repeta acest procedeu zilnic, timp de o saptamana.

Sursa foto: youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare