Pentru ea

#manichiura #femei #primavara #bijuterii #cadouri

Cadouri pentru femei cu care nu poti da gres

Alegerea unui cadou pentru o femeie pe care o apreciezi poate fi dificila chiar daca esti familiarizat cu stilul ei. Afla care sunt cadourile utile cu care nu poti da gres.

Gusturile nu se discuta, insa ele sunt un element foarte important in alegerea unui cadou. Fie ca e vorba de persoana iubita, de mama, de sora sau de o colega de serviciu, poti da gres cu usurinta atunci cand vine vorba de haine si accesorii.

Cadouri-funny.eu iti ofera idei pentru cadouri reusite pentru femei. De la truse de manichiura si machiaj pana la frumoase cutii pentru bijuterii si genti personalizate. Ofera mici cadouri persoanelor dragi din viata ta inspira-te din sugestiile de cadouri oferite de www.cadouri-funny.eu. Citeste mai multe informatii aici

Setul de manichiura si pedichiura "Easy Care" va impresiona cu siguranta orice femeie pentru care ingrijirea este o grija cotidiana. Setul include accesorii pentru maini si 12 piese, printre care se numara pila, accesorii lustruire si indepartare cuticule , perie pentru unghii si bataturi cu vas pentru inmuiere si ventilator pentru uscare.

"Easy Care" reprezinta solutia completa pentru femeile ocupate care vor sa economiseasca timp, ingrijindu-si singure unghiile pentru o manichiura perfecta.

Pentru a alege cadoul perfect in functie de buget, ai la  dispozitie inca doua truse de manichiura, care includ si ustensile utile pentru machiaj.

Setul manichiura si machiaj Cool contine 12 piese si include pila pentru unghii, 2 forfecute, unghiera, accesoriu pentru curatat cuticula, accesoriu pentru impins cuticula, penseta si 5 accesorii pentru machiaj.

Toate acestea sunt incluse intr-un etui oval din piele, cu diametrul de 15 cm.

Ideal pentru voiaj, setul combinat pentru manichiura si machiaj contine doua oglinzi si multe ustensile utile. Este ambalat in etui pliabil elegant din piele ecologica cu inchizatoare argintie.

Cufarul mare pentru bijuterii poate fi o alta alegere excelenta pentru femeia importanta pentru tine, careia vrei sa-i iei un cadou cat mai reusit.
Realizat din lemn si dotat cu inchizatoare din metal, cufarul poate fi un cadou util pentru depozitarea bijuteriilor femeilor sau obiectelor pretioase. Dimensiunile cufarului sunt  22 x 15 x 14,5 cm.

In cazul in care cadourile utile de mai sus ti se par putin cam impersonale, poti prelua controlul si crea chiar tu un cadou reusit, personalizand o geanta.

Cadouri-funny.eu te ajuta sa oferi o geanta cu un imprimeu personalizat, astfel incat tu alegi care este cea mai potrivita poza sau mesaj pentru femeia careia vrei sa-i faci un cadou.

Gentile ce pot fi imprimate sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori.

Inspira-te din ideile de mai sus si alege cadoul perfect pentru femeia careia vrei sa-i faci o bucurie.

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, cadouri-funny.eu te invita sa participi la un concurs unde poti castiga o comanda de 350 lei. Concursul se desfasoara pe Facebook. Pentru mai multe detalii da click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului