Pentru ea

#cadouri femei #juliana #cadouri nunta #cadouri botez #cadouri cu stil

Cadouri cu stil de la Juliana!

Cadourile reprezinta o modalitate excelenta de a le transmite celor dragi cat de mult ii iubesti si pretuiesti. Ziua Indragostitilor, dar si sarbatorile ce marcheaza debutul primaverii, 1 si 8 martie, iti ofera prilejul perfect pentru a cauta si darui cele mai inspirate cadouri. Juliana te ajuta sa faci cele mai bune alegeri, la preturi competitive.

Brandul Juliana a devenit incet, dar sigur sinonim cu stilul, eleganta si bunul gust, gratie produselor variate, de inalta calitate pe care le comercializeaza in magazinele sale. Juliana este spatiul care aduce laolalta decoratiuni pentru casa, accesorii stilate pentru cele mai diverse tinute, dar si produse cosmetice si, mai ales, o paleta larga de cadouri destinate celor mai importante momente, fie ele sarbatori, aniversari, botezuri sau nunti.

Te afli in cautarea unor cadouri frumoase, elegante si stilate pentru oamenii dragi din viata ta? Iti doresti sa ii arati jumatatii tale cat de mult o pretuiesti? Tot ce trebuie sa faci este sa frunzaresti magazinul online Juliana sau sa treci pragul magazinelor sale din Bucuresti unde te asteapta cele mai variate si frumoase daruri, la preturi foarte bune, pentru toti cei apropiati tie.

Cadouri pentru femei

Reprezentantele sexului frumos sunt rasfatatele Lunii Femeii! Acum este momentul sa le daruiesti femeilor dragi din viata ta - iubite, surori, mame, bunici - cadouri de suflet, cu semnificatii profunde. Mizeaza pe bucuria pe care le-o vei aduce oferindu-le martisoare, dar si produse cosmetice, parfumuri ori accesorii pe care stii ca si le doresc cu ardoare.

Un trifoi cu patru foi sau o potcoava norocoasa, simboluri ale norocului si prosperitatii, sunt martisoare perfecte pentru 1 sau 8 martie. Iar daca iti doresti sa oferi cadouri mai substantiale, Juliana iti propune sa incerci o caseta cocheta de bijuterii sau un inel elegant cu cristale Swarovski.

Cadouri pentru nunta

Evenimentele primaverii vor fi urmate de sezonul special al nuntilor. Daca iti doresti sa le oferi viitorilor miri un cadou elegant si stilat, Juliana iti pune la dispozitie o gama variata de daruri simbolice, de la albume foto pentru nunta pana la carti de oaspeti, pahare de sampanie si rame foto placate cu argint in forma de inimioara. Toate aceste accesorii de nunta iti pot folosi si tie si jumatatii tale la organizarea acestui eveniment atat de important, Juliana oferindu-ti una dintre cele mai cunoscute colectii de nunta, la preturi competitive.

Cadouri pentru botez

Juliana se asigura ca nu ramai fara un cadou special atunci cand trebuie sa participi la botezul unui copilas si iti pune, asadar, la dispozitie daruri de suflet, atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Juliana iti recomanda se te bazezi pe cadouri precum rame si albume de botez, casetute pentru prima bucla si pentru primul dintisor si tacamuri.

Magazinele Juliana iti sunt alaturi de inceput pana la sfarsit: de la alegerea celor mai inspirate cadouri pentru cei dragi pana la ambalarea lor si livrarea la adresa dorita in cel mai scurt timp, in deplina siguranta, totul la preturi atractive.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare