Pentru ea

#colectie vara #C&A # haine de vara

C&A lanseaza colectia de vara 2015

Inspirata de zonele tropicale, festivalurile de muzica si siluetele feminine, noua colectie C&A abunda de imprimeuri florale, detalii entice si piese estivale.

Aprilie este acel moment glorios al anului cand soarele este din nou pe cer si sezonul estival este pe punctul de a incepe. Exploreaza toate piesele esentiale din colectia C&A vara 2015 pentru a-ti mentine tinuta stylish din amurg pana in zori.

Cele 3 teme stilistice care definesc colectia C&A vara 2015 sunt:

Festival - piesele din aceasta colectia sunt inspirate de stilul hippie al festivalurilor de muzica de renume, sunt decorate cu franjuri, printuri aztec si florale, facandu-le perfecte pentru a-ti exprima liber spiritual de petrecareata. Printre piesele cheie ale acestei teme se numara kimonoul cu franjuri si imprimeu floral, papucii Birkenstock, vestele tricotate dar si gentile sac cu motive aztec.

Tropical - in aceasta vara selectia de produse C&A te vor face sa arati si sa te simti cu adevarat pe o insula tropicala. Avand o multitudine de elemente etnice precum imprimeurile animaliere sau margelele decorative, piesele din aceasta tema te vor inspira sa petreci clipe de neuitat oriunde te-ai afla. Palaria cu boruri desirate, rochia maxi cu motive etnice sau tunica din chiffon sunt doar cateva dintre articolele IT din aceasta tema.

Colectia pentru plaja - surprinde sezonul estival cu piese in culori vibrante si imprimeuri vesele. De la cele cu fructe si pana la cele cu flori, costumele de baie din colectia C&A vara 2015 te vor face sa te bucuri de soare. Siluetele feminine si combinatiile monocromatice sunt si ele o optiune IT in acest sezon, iar accentele de culori neon sunt touch-ul inovator. Cea mai versatila piesa a acestei colectii este pareo-ul in dungi ce poate fi purtat in cel putin 3 feluri diferite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare