Pentru ea

#imprimeuri #stil feminin #buline #stilul polka # buline polka #rochii cu buline

Bulinele polka, tendinta sezonului toamna-iarna 2011

Sezonul toamna-iarna 2011 aduce in actualitate elemente surprinzatoare, asa cum sunt bulinele polka. Distreaza-te purtand haine cu aceste imprimeuri inedite si vei fi in acord cu tendintele cele mai fierbinti ale momentului.

Moda te poate ajuta sa-ti evidentiezi individualitatea, iar bulinele sunt o metoda usoara de a-ti face mesajul cunoscut pretutindeni.

 

Calitatile bulinelor polka


Bulinele polka au capacitatea de a transforma o tinuta banala in una total sofisticata , tocmai de aceea reusesc intotdeauna sa revina prim-plan si sa ajute purtatoarele sa fie in centrul atentiei.

Designerii vestimentari se inspira in mod constant din stilul vintage , bulinele fiind foarte usor de transpus in era contemporana fara prea mari eforturi.

De la puncte mici la buline supradimensionate si colorate, brandurile faimoase precum Marc Jacobs, Diane Von Furstenberg sau Stella McCartney si-au dedicat colectiile pentru noul sezon motivelor feminine si placute.

Fie ca alegi modelele mai discrete si mai subtile, sau ai curajul sa incerci variantele dramatice, bulinele te vor face cu siguranta sa arati minunat si modern.

Calitatea majora a bulinelor polka este aceea ca pot fi atat imprimate in material, cat si purtate in relief pentru a accentua detaliile tinutelor.

Acestea se potrivesc hainelor vintage, casual chic si chiar rochii elegante , de orice textura si culoare. De la sifon la piele, bulinele in relief sunt sarea si piperul garderobei tale in aceasta toamna.




Foto: becomegorgeous.com

 

Cum porti bulinele polka?


Ca orice alte imprimeuri, articolele vestimentare cu buline polka nu se accesorizeaza oricum si se aleg in functie de constitutie.

Femeile cu forme pline este bine sa aleaga dimensiuni mai mari are punctelor, pe cand cele cu silueta filiforma vor fi mai frumoase daca poarta buline marunte.

In functie de culoarea bulinelor si a fondului tinutei, alege accesorii intr-o singura culoare: esarfa uni, o curea lata in jurul taliei sau una subtire in jurul bazinului.

Bijuteriile trebuie sa fie cat mai discrete, intrucat bulinele incarca foarte mult look-ul. Nu te stradui sa le asortezi in functie de nuanta, pentru ca ele vor fi oricum eclipsate de restul tinutei.

Bulinele polka sunt puse in valoare de pantofii cu toc inalt sau platforme.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare