Pentru ea

#silueta #slaba #brate groase #volum #stil #frumusete #trucuri #vestimentar #haine #accesoriu #defect #disconfort #maini #corp

Bratele prea groase - cum sa le faci fata?

Bratele fac parte din arsenalul de seductie al unei femei. Subtiri, bine lucrate si lungi, acestea pun in evidenta o silueta armonioasa, mai ales atunci cand porti o rochie fara bretele, un maiou sau o bluza fara maneci ce se inchide dupa gat.

Tocmai de aceea, in mintea unei femei imaginea bratelor groase nu este una placuta ci una care da mari batai de cap.

Desi bratele musculoase sunt hot acum, reprezintand chiar un nou trend pornit de Michelle Obama , cele prea voluminoase, nu sunt. Astfel, daca nu ai timp sa mergi la sala si consideri ca bratele tale sunt prea groase, citeste mai jos cateva trucuri care te vor ajuta sa maschezi cu maiestrie si fler acest mic disconfort.

 

Ce bluze sa porti?

 

Daca ai bratele mai groase este bine sa eviti pe cat posibil bluzele care nu au maneci deloc sau care au manecile foarte scurte. Dimensiunea bratelor este evidentiata prin purtarea unui corset, top sau un maiou pe bretele.
Mai degraba opteaza pentru bluzele care te avantajeaza, cum ar fi o bluza lejera cu maneca dreapta, una tip tunica, in stil fluture sau cu manecile bufante.
Fii atenta si la marimea bluzei. Stai departe de bluzele mulate pe brate pentru ca nu vor face decat sa le accentueze grosimea. Indreapta-ti atentia mai degraba spre articolele de calitate care sa cada frumos pe trup si care sa-ti scoata in evidenta atuurile.

 

Cum sa fie rochiile tale?

 

Atunci cand iti alegi rochia, evita culoriile indraznete. Opreste-ti atentia mai bine asupra nuantelor neutre cum ar fi negru, bej sau crem. Daca vrei o pata de culoare, iti poti accesoriza rochia cu o centura, o funda de saten sau o esarfa intr-o nuanta mai puternica. Asa obtii si accentele de culoare dorite si rezolvi si problema ta.
Pe de alta parte, este bine sa tii cont si de imprimeul materialului. Este indicat sa alegi tot timpul imprimeurile mari, mai ales daca iti cumperi o rochie mai larga. Imprimeurile mici si dese nu fac decat sa accentueze volumul. Tine cont si de tesatura rochiei: cea care are o tesatura densa si bogata pune accent pe volum, in schimb cea fluida ascunde mai bine defectele.

 

Ce accesorii sa folosesti?

 

Cand ai bratele mai groase nu este bine sa porti accesorii mari sau supra dimensionate pentru ca vor crea senzatia de si mai mult volum. Pune accent mai bine pe cele subtiri si discrete.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare