Pentru ea

#topuri femei #lenjerie intima femei #body femei

Body-ul, piesa care condimenteaza vestimentatia de toamna

Fie ca sunt purtate in casa, ca lenjerie intima sau in compozitii chic de seara sau de zi, ca piesa statement, dody-urile sunt piese care condimenteaza tinuta, mai ales in sezonul rece. 

Croieli vintage si materiale fine

Cu un aer vintage al croielii, body-urile sexy propuse de SevenSins.ro sunt o adaptare a corsetelor, create sa accentueze talia si sa ofere imaginea de clepsidra mult dorita de toate doamnele si domnisoarele. Noile abordari in materie de design sunt menite sa scoata body-ul din zona de piesa de lenjerie intima si o tranforma intr-una absolut necesara si iubita atat de femei, dar mai ales de barbati.

Colectia de body-uri si topuri disponibila pe SevenSins.ro cuprinde piese din dantela, satin, catifea, cu panglici delicate si linii fine ale corsetului, care vor pune in valoare fiecare silueta. Texturile alese pentru aceste piese sunt comode, chiar daca acestea se muleaza, iar materialul are tesaturi fine, lejere. Aceste body-uri ofera siguranta ca liniile corpului sunt conturate si definite. Talia si soldurile sunt frumos modelate, conturand o silueta senzuala.

Modelele de body propuse au o insusire esentiala atunci cand se doreste starnirea imaginatiei partenerului: lasa corpul sa fie descoperit exact atat cat doreste fiecare femeie.

 

Iconicul body, atat piesa de lenjerie intima cat si vestimentara

Conform noilor tendinte, body-urile sexy, dar si topurile sexy inspirate pot fi alese si ca o piesa vestimentara de efect. Acestea pot fi purtate si intr-o tinuta casual cu jeans si o camasa, unde sa se lase descoperita o parte din dantela fina a lor. Acest accent va da un aer chic, dar provocator, tinutei. Pentru o aparitie eleganta, body-ul sau topul poate fi purtat dedesubtul unui sacou sau smocking, o imbinare ce denota un aer misterios de femme fatale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului