Pentru ea

#gravida #gravide #insarcinata #mamica #haine #moda #bluza

Bluze sexy pentru viitoarele mamici

Atunci cand o femeie ramane gravida , unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se pot intampla, incepe sa isi puna o serie de intrebari despre cum va arata insarcinata si cum se va imbraca. Burtica ii creste vazand cu ochii, iar bluzele pe care in urma cu cateva saptamani le putea purta fara probleme, ii dau acum batai de cap. Ba sunt prea stamte, ba sunt prea scurte... in orice caz, nu sunt haine pentru o gravida.

Daca si tu te afli in aceasta situatie, iata cateva bluze care iti vor insenina zilele si care te vor face sa renunti la vechea garderoba fara sa iti para rau.

Aceasta bluza, desi la prima vedere pare a fi creata din doua bucati, este o piesa intreaga. Este suficient de lunga si suficient de stramta pentru a te face o gravida sexy. Piesa de rezistenta a acestei bluze este decolteul indraznet si croiala din jurul acestuia. Aceasta bluza este perfecta pentru o iesire intr-o seara racoroasa.

 

Romantic si feminin... este descrierea perfecta pentru acest top. Daca zilele ti se par insuportabil de calde, opteaza pentru o astfel de bluza: alba, fara bretele si vaporoasa in zona abdomenului. O poti asorta cu o pereche de pantaloni surti, lungi ori trei sferturi si cu o pereche de sandale fara toc, stil gladiator.

 

Daca tocmai ai venit din concediu si trebuie sa mergi la birou, poti asorta o fusta si o pereche de pantofi cu o astfel de bluza. Alba, cu decolteu in V si legata intr-o parte, aceasta bluza este ideala pentru o “gravida cu cariera”.

 

 

Daca vrei sa mergi la cumparaturi, dar iti este teama de faptul ca temperatura ridicata de afara te va sufoca... opteaza pentru o bluza vaporoasa, decoltata si legata dupa gat. Detaliul care ofera tot farmecul acestei bluze, este cordonul infasurat deasupra burticii. O poti purta cu succes cu o pereche de pantaloni albi si sandale romane .

 

Ai parul blond? Atunci, poarta aceasta bluza si ai sansa sa fii o Marylin Monroe ... gravida. Alba, cu un decolteu adanc in V, aceasta bluza este demna de o gravida indrazneata, care nu se teme sa fie sexy.

 

 

Cine spune ca daca esti gravida nu mai ai voie sa porti bluze stramte, gen corset? Renunta la bluzele cu bretele sau maneci si imbraca un top sexy, perfect pentru zilele calduroase. Aceasta se potriveste de minune cu o fusta vaporoasa ori cu o pereche de pantaloni scurti si cu sandale fara toc. Insa, ai grija la materialul din care este creat, pentru a-ti oferi totusi confortul de care ai nevoie.

 

Pentru o tinuta elegant-office, asorteaza aceasta bluza la o fusta trei sferturi sau la o pereche de pantaloni negri. Combinatia de alb-negru nu da gres niciodata, cu atat mai mult cu cat bluza are un “element” diferit, adica acel cordon negru care contrasteaza foarte bine.

Renunta la salopeta clasica si transforma-te intr-o gravida moderna si cu stil. Nu este greu deloc: trebuie doar sa acorzi timp acestui aspect si sa iti achizitionezi piesele vestimentare potrivite.

Galerie foto.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare