Pentru ea

#stil feminin #vesta de blana #blana

Atitudinea e a ta, indrazneala ti-o da vesta de blana!

Haina de blana este la moda, reprezinta o piesa de rezistenta din garderoba unei doamne si trebuie apreciata la adevarata ei valoare. Nu numai ca sunt confortabile si super elegante dar, aceste haine de blana sunt obiecte vestimentare calduroase si versatile. De la veste indraznete, la gulere, posete pufoase, palarii luxoase, blana accesorizeaza in mod elegant orice tinuta.

Rasfoind putin revistele de moda, observam ca hainele de blana sunt din nou in lumina reflectoarelor, defiland triumfatoare pe marile podiumuri ale lumii. De fapt, aceste articole vestimentare nu s-au demodat niciodata, doar ca nu au fost valorizate suficient.

In timpul iernii, in toamna sau chiar in serile reci de primavara, vesta de blana naturala este un element verstimentar pe care nu ar trebui sa-l refuzati, deoarece este intotdeauna la moda. Aruncati o privire peste colectiile de haine de blana ale marilor case de moda si veti ramane uimita de varietatea de modele, culori si texturi. O vesta de blana este un element vestimentar versatil, deoarece, atunci cand nu dorim o haina cu maneci, vesta este alegerea perfecta. Aceasta poate fi purtata la locul de munca, deasupra unui strat subtire de haine sau chiar peste o geaca subtire de piele, atunci cand mergeti la cumparaturi sau calatoriti pe distante scurte.

Vesta de blana transforma o tinuta banala, intr-una calda, utila, la moda. Nu-i asa ca e minunat? Alegeti un pulover elegant sau o bluza finuta si adaugati deasupra o vesta de blana, cu siguranta veti avea parte de o plimbare reusita. Daca sunteti genul de femeie pe care vremea rece o indispune, puteti salva situatia avand in dulap o vesta de blana pe care o puteti purta peste o jacheta subtire sau peste un cardigan. Stratificarea mixta si varietatea texturilor va fi atat de trendy incat veti fi admirata pentru indrazneala unei asemenea combinatii.

Vesta de blana poate fi folosita si in tinutele de afaceri. Daca doriti sa faceti tinuta de lucru mai stralucitoare si atractiva, nu trebuie decat sa adaugati o vesta de blana peste camasa office. Intrucat o tinuta de afaceri poate fi de multe ori plictisitoare, ar fi indicat sa optati pentru o vesta frumos colorata cu o croiala ce va copiaza talia. Accesorizarea banalei camasi albe sau a obisnuitei rochii negre ar putea aduce surprize placute in ceea ce priveste productivitatea la locul de munca. Dar, pentru ca schimbarea sa fie completa, este neaparat necesara accesorizarea cu bijuterii potrivite, niste pantofi draguti si o poseta eleganta.

Veti arata bine, va veti simti bine si-i veti molipsi si pe ceilalti cu o stare de bine, dar mai ales, veti avea incredere in propria persoana, iar lucrurile se vor derula spre succes. Acum stiti cum sa aratati bine doar cu o simpla vesta, cum sa deveniti apreciata si pozitiva. O alegere buna pentru dumneavoastra ar fi si magazinul Carolina Design, locul in care puteti gasi tot ce ati visat in materie de haine de blana si accesorii. Carolina Design, //www.carolinadesign.ro/, este un partener de incredere pentru pasionatii de blanuri, dar si pentru cei care si-ar dori sa inceapa marea si aventuroasa calatorie in lumea infinit de variata a blanurilor de calitate. Nu va fie teama ca veti alege ceva nepotrivit, rabdarea, pregatirea si experienta consultantilor din magazin este riguroasa, iar informatiile primite din partea lor va vor ajuta in alegerile pe care le aveti de facut. Haina de blana este o investitie de o viata, de aceea trebuie sa stiti ca pe langa comercializare, Carolina Design ofera si curatatorie profesionalam reconditionari, reparatii, restilizari, retusuri. Orice blana isi gaseste rasfatul la Carolina Design!

Advertorial


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare