Pentru ea

#fuste #combinatii #stil feminin #stil vestimentar #rochii #camasa #moda #cercei #fashion house outlet centre # fashion house

Artificii vestimentare de efect: afla cum poti purta camasa, cerceii, rochia sau fusta in combinatii surprinzatoare

In moda, creativitatea este „ca sarea in bucate” - cu putina inspiratie si doza potrivita de indrazneala, chiar si cel mai banal articol vestimentar poate deveni piesa de rezistenta intr-o tinuta. Daca vrei sa atragi privirile la locul de munca printr-o tinuta office, dar spectaculoasa, ori daca vrei sa-ti dai prietenele pe spate la urmatoare iesire in oras prin felul indraznet de a purta cerceii statement pe care, de altfel, ii porti doar la evenimente pline de stralucire, urmareste propunerile noastre si adapteaza-le stilului tau.

Camasa transformata in fusta sau purtata cu fata in spate

Camasa iubitului tau iti face cu ochiul? Desi o tinuta corecta din punct de vedere stilistic, camasa barbateasca purtata cu jeans si tocuri si-a cam pierdut, parca, din farmec. Din fericire, posibilitatile de a o purta sunt nenumarate!

Chiar daca suflul rece al toamnei devine din ce in ce mai agresiv, iar puloverele calduroase ne domina garderoba, anumite evenimente pot servi, inca, drept ocazii de a purta camasa barbateasca. si nu oricum, ci cu fata in spate! Noi iti propunem sa o porti cu jeansi usor evazati si sock boots (n.r. botine cu terminatie stil soseta) cu toc inalt.

Daca vrei sa o scoti cu totul din anonimat, poart-o sub forma de fusta, cu o alta camasa in partea de sus. Poti adopta o linie simpla, in tonuri „cuminti”, ori te poti juca cu imprimeurile pentru o tinuta de zi extravaganta, adoptand articole cu imprimeuri diferite. adeptele stilului rock pot alatura, pentru un look extrem, o jacheta din piele, o pereche de ghete masive, cu toc gros inalt, si ciorapi plasa cu ochiuri mici.

Cerceii purtati ca brosa sau sub forma de epoleti

Ai vrea sa poti purta cerceii statement din colectia ta de bijuterii mai des, dar nu stii cum sa-i incluzi in tinute de zi? avem cateva idei pentru tine! Daca ai o pereche de cercei opulenti, potriviti mai degraba pentru evenimente fastuoase, ii poti plasa cu grija pe umerii paltonului sau ai sacoului, sub forma de epoleti.

O pereche de cercei cu forma circulara, insa de dimensiuni mai mari, pot pune punctul pe „i” daca sunt transformati in brose si prinsi de gulerul camasii. Daca vrei sa aduci un aer boem tinutei tale, poti purta, tot la baza gulerului, dar central, un singur cercel.

Suprapuneri interesante - rochii si fuste peste pantaloni

Nu esti inca pregatita sa te desparti de fusta ta favorita, chiar daca temperaturile au scazut in termometre? Poart-o cu pantaloni! O fusta din tul voluminoasa purtata cu o pereche de jeans, cu un tricou simplu si o pereche de pantofi stiletto sunt ingredientele ideale pentru o tinuta actuala si cu efect „wow”.

O alta propunere la fel de interesanta este rochia cu croiala in „a” purtata cu pantaloni evazati si pantofi sau botine cu platforma. Daca rochia are manecile decupate, poti include in tinuta ta o maleta.

Fashion House Outlet Centre Militari - locul ideal pentru shopping

La Fashion House Outlet Centre Militari, unul dintre cele mai importante centre de shopping din Bucuresti, poti gasi tot ce iti doresti pentru alcatuirea unor tinute fabuloase. Cele peste 50 de magazine outlet, printre care Lee Cooper, Nike, Mango, Lacoste, Otter, Diesel, Benvenuti, adidas s.a., te asteapta cu oferte substantiale care pot ajunge pana la 70% din pretul initial.

Viziteaza, cat mai curand, centrul de cumparaturi pentru a viziona colectiile de iarna ale celor mai in voga magazine de tip outlet!

Surse foto: whowhatwear.co.uk, eightyfivedresses.blogspot.com, Pinterest.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare