Pentru ea

#quelle #moda #stil #haine #costum #pantofi

Articole elegante la preturi atractive, de la Quelle

O , un pantalon negru si o pereche de pantofi clasici sunt piese vestimentare pe care orice femeie ar trebuie sa le aiba in garderoba sa. De ce? Deoarece combinatia alb-negru este un trend nemuritor in moda, care se potriveste in orice ocazie.

 

Iata cateva haine elegante de la Quelle pe care le poti achizitiona la atractive.

Camasa alba

In acest sezon se va purta foarte mult albul. Camasa este usor adaptabila si poate forma atat o tinuta chic, cat si una office sau casual. O poti purta la o fusta dreapta sau conica, la pantaloni cu dungi verticale sau la skinny jeans – oricum ar fi, vei arata exceptional, clasic si modern in acelasi timp.

Pentru un plus de rafinament, camasa poate fi accesorizata cu margele supradimensionate, colorate sau cu un colier extrem de rafinat, in functie de stilul pe care vrei sa il abordezi. Pret: 49,90 lei

Pantalon negru

O pereche de pantaloni negri sunt indispensabili in . Acestia completeaza perfect o si mai mult decat atat subtiaza silueta oricarei femei. Ii poti asorta cu o camasa alba si o pereche de pantofi colorati.

Pantalonii din imagine sunt extrem de confortabili datorita materialului stretch, au dunga permanenta, sunt prevazuti cu doua buzunare laterale si doua buzunare decorative la spate. Pret: 89,90 lei.

Set - doua camasi

Dintr-un material de buna calitate si un aspect deosebit, camasile de la Quelle pot fi imbracate atat pentru o tinuta casual , cat si pentru una de birou. Mai mult decat atat, poti avea o tinuta sexy daca desfaci doi nasturi si imbraci o fusta dreapta, mulata pe trup. De asemenea, o curea in jurul taliei si o pereche de pantof cu toc inalt iti vor face o silueta de invidiat. Pret: 49,90 lei

Rochie cu imprimeu

Aceasta rochie scurta este perfecta pentru o petrecere tip cocktail, dar si pentru o iesire la restaurant cu iubitul tau. Nu trebuie sa-ti lipseasca o pereche de pantofi cu toc pentru ca picioarele tale sa arata extraordinar. Daca o vei purta intr-o seara racoroasa, o poti asorta cu un bolero sau un sacou elegant.

Rochia nu are maneci si este prevazuta cu fermoar la spate. (lungime de 95 cm) Pret: 79,90 lei

Costum cu pantalon

Acest si clasic poate fi tinuta ideala pentru birou. Il poti purta si la un eveniment mai special pentru ca iti confera rafinamentul de care ai nevoie in acel moment. Este confectionat din material strech, iar datorita croielii se muleaza perfect pe trup. Sacoul este cambrat si accentueaza foarte bine talia, iar pantalonul are pliu, betelie cu gaici, buzunare laterale si la spate. Pret: 59,90 lei.

Pantofi

Eleganti si rafinati, acesti pantofi completeaza perfect o tinuta business . Tocul mic (cca 5,5 cm) si talpa flexibila iti ofera confortul si libertatea de miscare de care ai nevoie intr-o zi incarcata. Pantofii se gasesc in doua variante de culori alb si maron inchis. Pret: 75,90 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului