Pentru ea

# portajartier #deux-piece #dantela #lenjerie intima

Aprinde pasiunea: ce lenjerie intima speciala sa alegi pentru aniversari

Cand vine vorba despre lenjerie intima, femeile sunt experte, iar atunci cand alegem piesele de lenjerie intima pentru o seara in doi, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. Acestea trebuie sa fie confortabile, sa defineasca perfect liniile corpului si nu in ultimul rand sa fie provocatoare. Lenjeria intima nu este doar o piesa indispensabila, este un obiect care reflecta intru totul complexitatea femeii.

Fiecare piesa de lenjerie intima este unica si poate aduce diferite simboluri. Prin alegerea diferitelor piese de lenjerie, femeia isi exprima starea de spirit, o parte din caracterul ei, aceea pe care nu o lasa mereu descoperita. Femeia are mereu un as in maneca si acesta poate consta intr-un deux piece din dantela, portajartiere sau un bodysuit din matase.

Atunci cand vine vorba despre o seara speciala alaturi de partenerul tau, lenjeria intima trebuie sa fie aleasa cu grija, sa fie o imbinare intre pasiunile tale si dorintele sotului sau iubitului. Chiar daca partenerul este familiarizat cu liniile corpului tau, stimuleaza-i imaginatia cu diferite piese de lenjerie seducatoare. Dantela, satinul, mateasa, chiffonul sunt texturi care incita atat simturile vizuale, cat si cele tactile, iar partenerul va fi ademenit de imaginea ta sexy si puternica.

Lenjeria intima intr-o cromatica puternica, electrica si jucausa este alegerea ideala pentru o seara in doi, dar poate fi purtat pe sub tinutele de zi cu zi.

Set sutien + chilot 71,99lei

Clasicul negru ramane cea mai puternica alegere. Lenjeria intima creata din dantela neagra cu diferite accente de catifea sau cristale denota eleganta, rafinament si dezinvoltura.

Set sutien + portajartier + chilot 110 lei

Rosul este o alta nuanta definitorie pentru lenjeria intima. Rosul aprinde pasiunea, reprezinta energie si senzualitate. Rosul scoate in evidenta caracterul vivace si expansiv.


Set camasa dantela + chilot 77, 49 lei

Animal print-ul reprezinta o alegere indrazneata care exprima libertate, un caracter plin de indrazneala si spontaneitate.

Set sutien + chilot 62, 49 lei.


Surse foto: Hepta, SevenSins.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare